Bol som u Macka ale kedze je to tam sami primitiv od majitela cez jeho zenu a instruktorov az po toho stareho kokota co sedi za trenazerom, tak som prestupil k Svecovi. Dostal som zlavu, dohodol som sa s nimi na comkolvek, instruktori uplne super, auta super (odporucam jazdit na tom zelenom golfe) no proste vsetko ako ma byt.
Aj o Bosakovi som pocul ze je v pohode, a tak isto Pohoda je v pohode Podsklanovi zas ked das zatrtkat, tak spravis vodicak len taky fukot (co je na tom pravdy netusim, ale hovorilo mi to viacero ludi) a Panter je tiez celkom v poriadku, akurat ze je tam jeden stary uchylny instruktor, ktory ta mozno bude obchytkavat aj za prsia.. A ak aj nie, minimalne bude od teba pytat cislo a volat ta na rande.. A potom je tam jeden stary chuj co ti povie, ze chod tam a tam a celu cestu sa o teba nestara.
ja chdoim podsklanovi a som celkom spokojny ale druhykrat by som tam nesiel lebo tam maju dost dobre auta a tym nas tam rozmaznavaju ja som tam chodil na medaku a potom som si tazko zvykal na toyotu
chodila som k slávikovi... a tak bolo to celkom v pohode... vtedy ešte ani nemal trenažér ale chodili sme na cvičisko... niektorí inštruktori sú v pohode.. ale našli sa aj dilinovci.. a Slávik je tiež celkom v pohode... doteraz sa zdravíme.. nechápem ako si ma furt može pamatat.. a este sa mi lubi ze mal také malé autá ....
No ja som chodil tiež do Slávika a ak sa s tým neponáhľaš a nebude Ti vadiť,že to budeš robiť pol roka a ak tam budeš chodiť s kamošmi tak to je tá správna voľba ...Čo si ja pamätám tak sme mali všetci 17 keď sme začínali,boli sme najmladší a robili tam dosť veľké blbosti,že @keepoff ? Ostatní boli všetci starší.
A tuším je stále najlacnejší v Nitre...,ale ak to ponáhľa tak skús Panter.
Ja som chodil ku Švecovi, už je to dávno, tak si toho veľa nepamätám - ale bol som spokojný a cena bola vtedy 8500sk. Presne o mesiac neskôr som už išiel na DI pre vodičák. Bolo to v roku 2004 a vtedy tam mali Mazda 2 červená, modrý Fiat Panda a zelený VW Golf. Pamätám sa, že ten Golf mal len 8 mesiacov a všetko sa v ňom triaslo ! Keď som stál, tak pedál spojky sa až neuveriteľne triasol a hluk motora bol tiež veľmi dunivý - až ma z toho vždy začala boliet hlava. Ale inštruktori v pohode, aj majiteľ milý a ochotný. Teda ja som spokojný.
ja som chodila k bosákovi, moc sa mi tam pacilo. po skuskach mi to aj chybalo, ze uz tam nechodim, lebo nuda tam vobec nebola. Lubos-majitel sa nám dosť venoval, na teorky som sa tesila, koniec koncov výsledok hovori za svoje, ked na skuskach zo 16 sme spravili 15. teraz si to uvedomujem, ked jazdim, kolko ma vlastne naucili. super instruktori a dostala som aj zlavu na splatky
Ja som volakedy pred rokmi robila vodicak...nikdy nejak obzvlast nejazdila...tak som sa rozhodla,ze si urobim kondicne jazdy u Macka...no mozete zabudnut,narazila som na najprimitivnejsieho instruktora v Nitre,blbe komentare,poznamky.donemoty ma znervoznoval...isiel mi na nervy,skoro som jazdenie vzdala...potom som na nete nasla Sveca,zavolala som,dohodla apan Svec je velmi mily clovek,dal mi instruktora svojho syna pana Sveca ml.Mozem vam povedat,ze zrazu mi to islo.Bol mily,vela ma naucil,pomohol a zaujimave,ze zrazu som jazdila.Velmi som vdacna panu Svecovy a samozrejme aj jeho synovy.Dnes mam vlastne auto a jazdim bez problemov...len ked vidim v meste Mackove auta je mi zle...a to berie za rovnake sluzby (kondicne jazdy)ako pan Svec...inak 12 eur za jazdu...a ma katastrofalny pristup(jeho instruktor pan Blazko)k ludom.Ak vam mam poradit nechodte nikdy k Mackovy.Radsej niekam upne inam...Ja odporucam kazdemu Sveca!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Aj o Bosakovi som pocul ze je v pohode, a tak isto Pohoda je v pohode Podsklanovi zas ked das zatrtkat, tak spravis vodicak len taky fukot (co je na tom pravdy netusim, ale hovorilo mi to viacero ludi) a Panter je tiez celkom v poriadku, akurat ze je tam jeden stary uchylny instruktor, ktory ta mozno bude obchytkavat aj za prsia.. A ak aj nie, minimalne bude od teba pytat cislo a volat ta na rande.. A potom je tam jeden stary chuj co ti povie, ze chod tam a tam a celu cestu sa o teba nestara.
A tuším je stále najlacnejší v Nitre...,ale ak to ponáhľa tak skús Panter.