niezeby som mala zrovna plesne, ale celkovo udrzat sa cisty je neprestajny kolobeh... aspon pre mna s fobiou z toho, ze pachnem, a mastnou pletou a vlasmi, ale sak dpc pol dna sa umyvam a odsmradujem furt
akoze nic nerobim preto, aby som ho mala, ale aj keby som ho mala, tak viem, ze udrziavat ho ploche by bolo konstantne usilie. ain't nobody got time for that, ked mam niecim zabit hodiny denne, tak radsej nech je to ucenie sa veci, ktore ma posunu dalej v kariere a umoznia skory dochodok
Všetko si viem predstavit ako sa da lahko dosiahnut okrem neviem ako by som "opravila" krive nohy takze to, hoci nechce sa mi holit, ale to uz je lenivost a staci vziat ziletku, ale tie nohy neviem ako jednoducho by sa to dalo vyriesit ako ine veci tu uvedene
Pre mňa je napríklad náročné dodržiavať pitný režim, keď nie som doma. Napríklad do školy si beriem 0,5 litrovú fľašu čaju a stačí mi to na celý deň, dokonca častokrát ho ani celý nevypijem. Ale doma vypijem na posedenie aj liter vody
Tiež je podľa mňa ťažké byť chudá (ak ovšem človek nemá dobré gény) hlavne pre ženu počas krámov, keď má rôzne food cravings
A tiež som dosť často lenivá sa holiť, hlavne keď si to leto vyžaduje, aj keď to podľa mňa nie je až také náročné na údržbu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
akoze nic nerobim preto, aby som ho mala, ale aj keby som ho mala, tak viem, ze udrziavat ho ploche by bolo konstantne usilie. ain't nobody got time for that, ked mam niecim zabit hodiny denne, tak radsej nech je to ucenie sa veci, ktore ma posunu dalej v kariere a umoznia skory dochodok
Tiež je podľa mňa ťažké byť chudá (ak ovšem človek nemá dobré gény) hlavne pre ženu počas krámov, keď má rôzne food cravings
A tiež som dosť často lenivá sa holiť, hlavne keď si to leto vyžaduje, aj keď to podľa mňa nie je až také náročné na údržbu