ja len nechápem ľudí Ktorí nemajú radi hip hop prečo musia furt napísať aKo ho nenávidia a aKé je to sprosté ATĎ... všaK Keď to nemáš rád nestar sa mg..
podľa mňa určite nič slovensKé oKrem MR A DRAMATIKZ
@14 Súhlas, už mi pomaly leze na nervy viacej to nadávanie a zveličovanie na všetko čo sa okolo Hip-Hopu len šuchne ako samotná Hip-hop mánia. Nikto ho nikomu nekáže počúvať...
@18 ,19 veď dobre ja nehovorím že je super waaaaa idem si dať široKé gate a šilec a idem hovoriť o tom KoľKo mám prachov ja neviem o čo vám proste ide že musíte furt nadávať čo z toho máte? dobre taK to vie aj nemý super a? vriesKať aKo v metale vie tiež Každý a niKto to nerieši a doba odišla supeeer a čo teraz? proste boooooring
@20 nie, v metale nevie vrieskať každý pretože to je umenie vrieskať tak, aby to zapadlo do muziky a aj sa to páčilo ľudom. a o growle ani nehovorím. a jak dani filth vrieskať vie malokto pretože ten chlap ma (vlastne mal) veľky hlasovy rozsah a jeho škreky sa pohybuju v riadnych vyškach takže nepodceňuj tychto vysoko inteligentnych ľudi. HIP HOP JE AGRO, vidláci, pušťajte si hip hop keď budete na poli s vidlami nakladať hnoj
ty zasa nepodceňuj hip hop Ktorý sa tiež dá počúvať a nie Každý to vie taKisto "vyrozprávať" aKo ty vravíš taK aby sa to ľuďom páčilo a šlo to do rytmu proste Každému sa páči niečo iné ale len chudáci čo nemajú čo doma robiť stále pičujú na hip hop pritom piču poznajú
@22 mohol by @23 to tvoje rozprávanie je obyčajne recitovanie na ktoré stačí zemiaková medaila na hviezdoslavove kubíne. keď to už máme považovať za hudbu, tak jedine za hudbu negrov a ty určite nie su radi že si z toho slovenske a ine deti urobili zasrany trend do piče. birdz je kráľovstvo gitarovej hudby a diskáči a hoperi sú tu značne indisponovaný a šikanovaný
@24 moje vyššie som napísala že vôbec nehovorím o slovensKom hip hope ale budiš.. hviezdoslavov Kubín je aspoň niečo no ničiť si hlasivKy zjapotom? dá to prácu žiadny výsledoK ešte mi hovor že birdz je o gitarovej hudbe.. poKiaľ viem BIRDZ je Komunitný portál pre mladých aby si mohli poKecať o hocičom vrátane hip hopu taKže stále zdrbávať iných pre tento štýl je obyčajná detinsKosť ja som niKdy nič zlé nepovedala na žiadny štýl taK neviem prečo sa tu hádame proste ja beriem všetKy štýly rovnaKo len neviem prečo nadávať na niečo čo nezmeníš
@26 neviem prečo si vytiahol práve túto formáciu, tá speváčka je síce fešanda imho ale ja som myslel iné formácie, třeba stary COF nebo ten maďar čo chrči v Mayheme je dobrý @28 zmeniť sa dá všetko len treba chcieť
@28 kto si nici vrieskanim hlasivky? ten kto to vie, tak si ich nenici
a bezvyznamne? niekolko milionov predanych titulov je bezvyznamny uspech, ze?
vedel by ti blizssie o growlovani porozpravat @mezomus
@35 zachvilu dojdeme k zaveru, ze jedina hudba, ktora nedegeneruje ludi, je metal. zial, najde sa v tomto fore zopar vynimiek, ktori posobia zdegenerovane az-az
@36 to máš pravdu, na pokeci sa nájde plno takých, ale v reále je to úplne inak. A dokonca som dakde čítal že deti čo počúvajú heavy metal sú inteligentnejšie a myslím že aj vedia matematiku či čo
@38 to je v poriadku, ja proti metalu nic nemam, len obcas nadobudam dojem, ze najmenej tolerantni zo vsetkych su prave metalovi fanusikovia a casto od nich pocujem rozne komentare, ktore zrovna o inteligencii nesvedcia. samozrejme, hovorim len o nejakej casti z nich.
tak ale ja sa neorientujem cisto na metal..sice milujem metlu a DT (neni to vrieskanie, maju normalneho spevaka, sak si pustite James LaBrie, myslim ze ma dost velky rozshah) a teda najradsej mam progresivny metal, ale tak progresivna muzika je vo vseobecnosti dost kvalitna... ja znesiem este house a pod...
proti tomu nemam nic, ale rap a hiphop je odpad...
veď tej daji sa udajne sam riťhnus vysmial a povedal že je piča svojim spôsobom ju veľmi ľutujem lebo ten efekt ktory si možno myslela že to bude mať uspech abo čo bol nakoniec taky, že sa len bohapusto strapnila pred celym slovenskom a každy ju ma za piču. Kto vie ako žije dnes... @40 no vieš, oni sa nedaju ale aj medzi rapermi je kopa netolerantnych hovad
@47 vie o tom lebo sa priznala že to kedysi sama počuvala a áno, riťhop je postavený aj na nadávkach- třeba to kedysi tak nemalo byť ale bohužiaľ vymklo sa to z podkontroly a dnes je frajer kto si riadne šťavnato zarymuje vulgarizmy však?
@mukas (48.) ale ešte stále ostali ľudia (aKo ja ) Ktorí počúvajú hip hop v slova zmysle HIP HOPU a nie tie Kecy o prachoch autách a ženách aKo sa vraví
@49 no ale aj tak počúvaš záležitosti ktoré sú len pre negrov a negrice a určite nie sú radi že sa im biely začali jebať do remesla a robiť z toho trend
Mukas ty sa strašne veľký kus kokota... Pochybujem že máš 18... Čo sa kurva staráš do ostatných štýlov? Ja si budem počúvať to čo chcem, to čo sa mi páči a nie to čo mu povie nejaký chujko z IQ hojdacieho koníka (ale to som toho koníka najskôr urazil). Obmedzujú ťa nejako ich hudbou? Strarájú sa ja do teba? Nútia ťa hip-hoperi do niečoho čo nechceš? Tak čo kurva proti ním máš. Ja tiež počúvam metál ale takých hajzloch ako ty ktorý nedokážu pochopiť že každý ma je iný a nie taký aký ja neznážam, resp. je mi ich ľúto.
@mukas (50.) a Kde je napísané že to je hudba len pre negrov? ja si myslím že KEď nieKto spraví taKú hudbu taK chce aby sa to počúvalo bez ohľadu na to, či sú biely alebo nie.. hudba je PRE ĽUDÍ to zn. pre všetKých bez výnimieK btw všetKo sa točí oKolo financií, preto im je podľa mňa jedno Kto to počúva, hlavne že sa to predáva
@matus33 : mám 18 a nemáš tu žiadne právo ma urážať lebo nič o mne nevieš a to že presviedčam niekoho svojimi názormi nie je nič extrémistické
A ešte by ma zaujimalo prečo sa ku problematike nevyjadrila zakladateľka temy
najviac sa mi samozrejme lubi americky rap takze pre mna najlepsi je methodman, redman, kanye west, wu-tang clan a mobb deep su tez dobri a najnovsie pre mna su twista a pete rock co pocuvam
@32 ne vsetci raperi a hip-hoperi su takyto vy si vsimate iba tych co tuto kulturu strapnuje takyto ludia robia hambu iba .....a ja som sa na nej tez celkom zasmial a na podobnych
sorry.. ze az teraz.. pisem.. a vyjadrujem sa k tomu vsetkemu.. ale skor som sa tu nedostala.... ked som citala.. toto vsetko.. tak.. dost som sa nasmiala forum bolo o hiphopovej hudbe.. ze ktoru pocuvate... a ne o boji medzi anti a hiphopermi.. ale.. aspon sa to tu dost rozvinulo.. co dakujem .. a k teme.. dakujem @matus33 a @nika42 ste ma fakt potesili.. moji ludia .. a ty.. @mukas neodsudzuj to co sa tebe nepaci.. a hip-hop je styl.. ktory sa vyznacuje siltovkami.. hudbou, tancom.. aj mozno zmyslanim nad svetom a vyjadrovanim sa.. ale.. je len jeden z mnohych zanrov... ako emo.. techno.. house. disco.. latino.. metal.. tak.. laskavo to nebuzerujte... a to ze hiphop zacali cernosi.. noa??.. to nie je jediny styl.. znelo to dost rasisticky... takze.. klud.. jasne..
mno to nieje iba rozprawat do rytmu hip hop sa dely na 4 časty break dance, rap, DJ-ing a hip hop. a nieje to len o hriechoch a alkohole, ženach......je to ku.wa štil ! a mne to je jedno kto si čo mysli ale ked si myslite že je hip hop zli
newem prečo ho riešite ked ani newiete o čom to je !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ale jedna wec je ista KAZDI MA PRAWO NA SVOJ NAZOR !!!!!!!!!!!!
ono oni maju taky tyk tuna ludia zletiet sa na temu co ma v nazve hip-hop a zasrat to tam svojimi demetnymi prispevkami aby ukazali ze aki su moc cool ked su anti hip-hop...
Ano, pocuvam rap, ano, snazim sa ho aj tvorit, nie, neodsudzujem ine hudobne styly...
Bavi ma hip-hop ako styl obliekania, tancovania, umenia (ano, myslim graffiti) aj hudby...Mam vela kamaratov punkacov, metalistov, diskacov, zarytych techno chalanov a neviem koho vsetkeho a dokazeme sa normalne bavit a vychadzat spolu. To, ze niekto pocuva rap, neznamena ze odsudzuje ostatnych, ako v kazdom style su vynimky, ktore to robia...a ze je to iba rymovanie do hudby?? Skuste to, napiste text, urobte instrumentalku, nahrajte to a dajte to do sveta, co nato ludia povedia...
Nechcem nikoho urazit ani tu vehementne branit hip-hop, ale uz ma stvu ludia, ktori neustale vykrikuju hip-hop je pi*ovina a podobne veci...
Ja len tolko, sak ked vas to nebavi, nevyjadrujte sa... tot vsio z mojej strany...
tema "Ktorá hip-hop musica je najlepšia??? " a poniektori tu pisete kktini. sa spametajte ludia!!!! uz sa ani necudujem ze to tu na slovensku stoji za **********. a ked sa vam hiphop nepaci tak jednoducho tu nepiste. ci ste az tak poniektori na hlavu vymlety ze musite pi**** na vsetko a na kazdeho kto sa vam nepaci?!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
69 komentov
Hromada Impotentných Pičúzov Hulákajúcich Obrovské Pičoviny
ale inak @1 najlepšie vystihol
podľa mňa určite nič slovensKé oKrem MR A DRAMATIKZ
@23 to tvoje rozprávanie je obyčajne recitovanie na ktoré stačí zemiaková medaila na hviezdoslavove kubíne. keď to už máme považovať za hudbu, tak jedine za hudbu negrov a ty určite nie su radi že si z toho slovenske a ine deti urobili zasrany trend do piče. birdz je kráľovstvo gitarovej hudby a diskáči a hoperi sú tu značne indisponovaný a šikanovaný
da pracu takto "vrieskat"
@28 zmeniť sa dá všetko len treba chcieť
a bezvyznamne? niekolko milionov predanych titulov je bezvyznamny uspech, ze?
vedel by ti blizssie o growlovani porozpravat @mezomus
proti tomu nemam nic, ale rap a hiphop je odpad...
rap a hip-hop sú sračky
aa hlavne ten slovenský rap je nechutný
fuj fuuuuuuuj...
@40 no vieš, oni sa nedaju ale aj medzi rapermi je kopa netolerantnych hovad
A ešte by ma zaujimalo prečo sa ku problematike nevyjadrila zakladateľka temy
newem prečo ho riešite ked ani newiete o čom to je !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ale jedna wec je ista KAZDI MA PRAWO NA SVOJ NAZOR !!!!!!!!!!!!
Bavi ma hip-hop ako styl obliekania, tancovania, umenia (ano, myslim graffiti) aj hudby...Mam vela kamaratov punkacov, metalistov, diskacov, zarytych techno chalanov a neviem koho vsetkeho a dokazeme sa normalne bavit a vychadzat spolu. To, ze niekto pocuva rap, neznamena ze odsudzuje ostatnych, ako v kazdom style su vynimky, ktore to robia...a ze je to iba rymovanie do hudby?? Skuste to, napiste text, urobte instrumentalku, nahrajte to a dajte to do sveta, co nato ludia povedia...
Nechcem nikoho urazit ani tu vehementne branit hip-hop, ale uz ma stvu ludia, ktori neustale vykrikuju hip-hop je pi*ovina a podobne veci...
Ja len tolko, sak ked vas to nebavi, nevyjadrujte sa... tot vsio z mojej strany...