Prvá séria bola krutoprísne najlepšia, ale inak je to úplný fail, tie postavy majú zakaždým iný dabing, ako tam tie nové postavy prichádzajú, tak je to nejaké divné, mám pocit, že len nasilu nejaké nové deje zamotané vymýšľajú, aby to skrátka ťahali ďalej, celé zle proste. (a nie, nepozerám to, videla som len prvú pred niekoľkými rokmi, ale mám bohové šťastie na to, že keď raz za mesiac zapnem telku, tak tam toto vždy beží)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Prvá séria bola krutoprísne najlepšia, ale inak je to úplný fail, tie postavy majú zakaždým iný dabing, ako tam tie nové postavy prichádzajú, tak je to nejaké divné, mám pocit, že len nasilu nejaké nové deje zamotané vymýšľajú, aby to skrátka ťahali ďalej, celé zle proste. (a nie, nepozerám to, videla som len prvú pred niekoľkými rokmi, ale mám bohové šťastie na to, že keď raz za mesiac zapnem telku, tak tam toto vždy beží)
Najvtipnejsie je ked sa tam ta hlavna hrdinka rozprava sama so sebou. A ta jej sestra co je nasilu zla
ale ako hovori @indifferentgirl , tak to bolo dost debilne, ze v kazdej dalsej serii mali niektore postavy iny dabing, ktory sa k nim vobec nehodil