Dosť ma zaujimá čo si myslíte že ktorá prevodovka v aute je lepšia klasika manualna alebo automatika? .... mne osobne sa zdá lepšia manualna cítim sa tak akoby som sedel v športovom aute.
ja jazdim uz dlhsi dobu na automate a je to podla mna lepsie aspon pre tych ludi co auto vyuzivaju na to prejst z jedneho miesta na druhe nie si uzivat jazdu aj v automate sa da uzit a riadne :
Mam asi zabudovanu nedoveru voci elektronickym a automatickym zariadeniam, takze napriek vsetkej zlozitosti by som volila rucnu. Nikdy nevies ako rozmysla ta automaticka, moze jej hocikedy jebnut v bedni a na dialnici ti to hodi na cuvanie...vies jak.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Ako bolo aj vo filme Ja, robot - niečo proste tie automatické veci nebudú nikdy vedieť.. cítiť.
Ale tak raz budú
automatika je jemne nudná záležitosť
Avsak ked sa neblaznim v aute a nejazdim rychlo, milujem limuziny s autom kde nemusim nic robit len tocit volantom a pridavat plyn.
ja som urcite za manual