U mňa ich je viac. Keď muži plačú, Zvláštny smútok víťazov, Mám kým nemám, Spolok cvokov, Hodina nehy, Pretláčanie zo životom, Neviem byť sám... Toto sú moje naj... A aké sú vaše???
Elán mám celkovo rada takže to bude nadlho.. bosorka, kráľovna bielych tenisiek, neviem byť sám, amnestia na neveru, človečina, že mi je ľúto, mám kým nemám, kočka, od tatier k dunaju, slobodná, odpusť mi láska, zaľúbil sa chlapec, vymyslená, smrtka na pražskom orloji, ulica, stužková (to je jasné ), tanečnice z lúčnice, voda čo ma drží nad vodou, znelka slovanu ..
daaaavno som to trochu pocuval, ale neviem Stuzkova, Kocka si kocka a este sa mi chvilu pacilo Hey, hey zlato, pojdeme do NATO ale nie moc, ELÁN nemám neviem ako veľmi rád, nepáči sa mi...
ale tak co ma teraz nepadne : stuzkova, amnestia, kocka, laska moja, sestricka, bosorka, slobodna, zanedbany sex, kralovna bielych tenisiek, zalubil sa chlapec, vymyslena...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Pozerajte sa mi prosím do očí
Ale dá sa povedať, že všetky sa mi páčia
strasne se zlobim a ja nevim proc ajau ja nevim proc.
ale tak co ma teraz nepadne : stuzkova, amnestia, kocka, laska moja, sestricka, bosorka, slobodna, zanedbany sex, kralovna bielych tenisiek, zalubil sa chlapec, vymyslena...
@24 myslím,že to je niečo v tom zmysle ako opakovanie trestného činu tým istým páchateľom ( asi )
ale inac maju take dobre pesnicky s lahko zapametatelnym textom