je sranda ze kebyze media neociernuju smer.... tak nema take zle meno.... smer bude vo vlade aj najblizssie obdobie... minimalne babky demokratky to zariadia
@oinomaos Nezmysel. Voliť sa nemusí ale je to hlúpe.
» www.zervan.sk/indexN.php?idc=... toto je dobrá vec...na tom je pekne vidieť ako sa ťa to netýka ak zarobíš 1000€ hrubého na ruku dostaneš 765€(23052SKK) ale tvoj zamestnávateľ na teba vyplatí 1352€(40730SKK) teda reálne si síce dostal 765€ ale v skutočnosti si zarobil 1352€ tj 44% z tvojho platu si odviedol na všetko možné a teraz z toho čo ti zostalo ak si chceš niečo kúpiť tak musíš zaplatiť DPH(alebo iné dane napr za psa...) teda ak rátame len DPH reálne sú tvoje len 619€ z čoho vyplíva že z toho čo zarobíš 55% ide štátu Takže preto sa oplatí ísť voliť...pretože všetky chyby a dlhy ktoré politici narobia zaplatí bežný človek.
@oinomaos . . . suhlas. V pripade ze volic nesuhlasi s navrhovanymi kandidatmi, moze do volebnej urny vhodit napr. prazdnu obalku, ci volebny listok. Alebo ma pravo jednoducho sa volieb nezucastnit.
všetkých by som ich nakopal do riti za tie slubi, sľubi sa sľubujú, blázni sa radujú...t.z. boj o korytá a bežný slovák bude mať s toho velke hovno.....
ako ten hore píše 55% mzdy ide do štátu, no ďakujem pekne.........
budem voliť tie kurvy SNS, Slotu sa aspom maďari boja....filip
@zajko30 chodíš do školy? Pretože aj to máš z tých 55%. Otázne je či ti nevadí že polovica z toho čo odvedieš sa vyplytva kto vie kam. A Slota je tak akurát trápny šašo nikto sa ho nebojí všetkým je na smiech.
@oinomaos voľby sa prepočítavajú na percentá. Takže ak 50% voliť nepôjde nezostanú v parlamente 75 miest voľných. To znamená že ten kto nevolí dá hlas súčasne Ficovi, Mečiarovi, Slotovi, Czákymu atd. Ľudia si sťažujú ale vo voľbách to môžu zmeniť.
@james144 ja do školy nechodím zarábam ako model a pomimo robím ešte gigola, (zarábam celkom fajn, nesťažujem sa) ma to vobec nemusí srať kto je vo vláde a tobôž nejaký Slota, ale serie ma ako ludia znova naletia...ako teraz s tým benzínom, všetko išlo dole a zrazu ? cena do konca roka bude za liter 1.6-1.8 €, pamätuj moje slová...
a ako som napísal tu nie su už normální politici, stále sú to jedný a tí istí hajzli, každy chvíľku ťaha pílku, vymenia si vesla a jebu na chudobu..a ide všetko dokola...
@zajko30 tak benzín síce tak drahý bude aj podľa mňa, ale to len vďaka tomu, že "pomáhame Grécku" a euro kvôli tomu rapidne klesá voči doláru (a ropa sa predáva v dollároch)
ale paliho stranu mám rada, pretože v predvolebnej diskusii sľúbili, že dajú 15 000 pracovných miest do každej domácnosti kam sa hrabe na Paliho kapurkovu 15 000 pracovných miest do každého regiónu... trapas
dost divne ze SaS 21,7% ked tie maju najtriezvejsie, konkretne a naplanovane napady... a ked sa to niekomu nezda (50% z nich volia SMER) ,nevyzna sa ani najmenej v politike...(a este ked toto hovori 14 r. decko, predstavte si,ako to musi byt s ostatnymi ubohe!)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
SaS sľubuje síce pekné veci, ale šanca, že niektoré budú schválené, je minimálna.
nevolim=nechybim...
nevolim = moja slobodna vola, nevolit dalsich lumpov a darmozracov...
ludia co volit nebudu a politika ich nezaujima su normalnejsi ako exemplare co si myslia ze volit sa musi. Ti su chory.
Vyuzivam svoje prava a to nevolit.
Nic od tohto statu neberiem, nic mu nedlzim = volit nemusim = nezaujima ma to.
» www.zervan.sk/indexN.php?idc=... toto je dobrá vec...na tom je pekne vidieť ako sa ťa to netýka ak zarobíš 1000€ hrubého na ruku dostaneš 765€(23052SKK) ale tvoj zamestnávateľ na teba vyplatí 1352€(40730SKK) teda reálne si síce dostal 765€ ale v skutočnosti si zarobil 1352€ tj 44% z tvojho platu si odviedol na všetko možné a teraz z toho čo ti zostalo ak si chceš niečo kúpiť tak musíš zaplatiť DPH(alebo iné dane napr za psa...) teda ak rátame len DPH reálne sú tvoje len 619€ z čoho vyplíva že z toho čo zarobíš 55% ide štátu Takže preto sa oplatí ísť voliť...pretože všetky chyby a dlhy ktoré politici narobia zaplatí bežný človek.
Hlupe je tvrdit, ze ten kto nepojde volit a politika sa ho netyka je naivny..
Nieje naivny, ale je to jeho slobodna vola a politika ho zaujimat nemusi.
Nebudem ta tu 3 krat upozornovat ako adolescenta, ze :
volit nemusim a nepojdem
politika sa ma netyka
ako ten hore píše 55% mzdy ide do štátu, no ďakujem pekne.........
budem voliť tie kurvy SNS, Slotu sa aspom maďari boja....filip
netyka.... ked si teraz ludia stazuju ze toto je naprd a tamto je naprd zariadili si to sami tym koho volili...
ja nevolim, takze mojou vinou to nieje, ja som svojim hlasom k tomu neprispel...
Ja som nikdy nikoho nevolil, takze chybou volicov trpim takisto ako kazdy bezny obcan.
Preco, ked som nikdy nikoho nevolil? A musim znasat tie dosledky.
Vase rozhodnutia su vase a takisto aj chyby.
Ti co nevolia musia znasat tie iste dosledky vasich politikov, ktorych ste si zvolil a zvolite opat.
Ked si budete zase vycitat ze tento a tamten zasa nieco dodrbal, spreneveril atd je to dosledok vasich volieb...
Ja si poviem s cistym svedomim "Ved ste si ich sami zvolili, tak co nariekate?"
a ako som napísal tu nie su už normální politici, stále sú to jedný a tí istí hajzli, každy chvíľku ťaha pílku, vymenia si vesla a jebu na chudobu..a ide všetko dokola...
filip
nevolim teda nesuhhlasim s ziadnym politickym subjektom...
aj storocny nemusi za svoj zivot vobec volit, je to slobodna vola kazdeho z nas...
ale paliho stranu mám rada, pretože v predvolebnej diskusii sľúbili, že dajú 15 000 pracovných miest do každej domácnosti kam sa hrabe na Paliho kapurkovu 15 000 pracovných miest do každého regiónu... trapas