Všetky sú moc pekné ale keď už musím vybrať jednu tak musia zaúradovať birdz sympatie a intenzita bavenia sa s jednotlivými osobami a týmto kritériám najviac z kandidátiek na najkrajšie dievči z tejto ankety vyhovuje naša stará číňanka Viktória @obsession
@etelnair omg, to len hentie 2 jednobunkovce riesia, bo sa ma raz kdesi zastalo. A teraz mi ocividne zahlasovalo za kamku vo fore zaujimalo by ma, ci maju aj nejaky zivot mimo birdzu, ked sleduju kazdy obskurny fejk a kto sa s kym kamarati
Inac do pici, az teraz som si vsimla ze v ankete je aj forte a teraz chcem hlasovat za zlocin proti zenskosti
tak rozmýšľala som bebekex, mayben a obsession, potom som si spomenula na originálne kúsky v šatníku a potom som klikla , ale chýba tu napr. quattroformaggi a salkoo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
Inac do pici, az teraz som si vsimla ze v ankete je aj forte a teraz chcem hlasovat za zlocin proti zenskosti
Joj a dík za ten jeden hlas
Je ich tu pomerne veľa, ktoré sú naozaj fakt krásne!
Mayben a Bebekex
A je to fakt sakra ťažké!
Z týchto som zahlasovala za obsess, ale aj ostatné sú peknice!
No najviac mi tam chýba @mobscene_69 - to je najkrajša žena v mojich očiach
kazdopadne, hlasujem za @elmsi ale to len birdz veteran vie, ako elmsi vyzera!
a este hlasujem za @staphylococcus lebo ju hejtite! na!
aj ostatnym dakujem. ste zlatucki.necakala som sa v takejto ankete...ja som uz birdzak za zenitom