@kittyboo posadnutost? tebe musi jebat, mam ta na brmbolci. len dojebavas a ked niekto teba tak sa ides posrat a roztiect a nevies prezit, si trapna. pisat budem kde chcem a co chcem a zato ze ti to vadi mna nezaujima to je tvoj problem fakt trapka.
@niktozaujimavy 1. reagujes na KAZDY jeden koment ktory pridam hocikde na tejto stranke, pri com sa ta ani netyka a je jedno ci pozitivny alebo negativny 2. komentujes mi fotky a osocujes ma aj ked ja som sa s tebou uplne normalne a pokojne bavila a po zablokovani si este prisiel aj s druhym kontom, lebo zrejme absolutne nechapes kde su hranice 3.myslim ze za celych 7 rokov na tejto stranke som sa ani raz na nikoho neurazila za negativny koment, navyse, k tejto fotke, ku ktorej stale referujes nebol ziadny negativny koment a diskusia bola o znasilnovani zien, kde ty si nevedel pochopit, ze nemas pravdu.
4. takze bud sa nauc normalne diskutovat s ludmi, alebo mi daj pokoj, lebo sa velmi strapnujes.
(5. tento uchyl mi este aj v TSkach vypisoval, takze normalny asi nebude)
@kittyboo dobre tapetujes asi si z teba zoberiem príklad, ja mam viac nikov ten jeden som vytvoril naschval taky aby kazdy vedel ze je moj a ja sa ani netvarim ze nieje moj, to ze ta niekto otravuje v ts tak ho blokni, mas v tom prax, bohuzial ja ked s niecim nesuhlasim tak nebudem pisat aby som bol za pekneho ty si napisala ze je jebo, tak preco ja by som nemohol napisat ze ty si trapka, mne ked nieco vadi tak napisem a je jedno ci tebe alebo inemu a to nezmenis, mne ty nebudes hadam diktovat ze komu a co mam pisat, to nemyslis hadam vazne.
@lepka mozno keby si nebol prijebany bol by ti jasny rozdiel medzi ludmi, ktori si blokuju inych preto aby mali pokoj a narusenymi zasranmi, ktori si niekoho zablokuju len preto aby mu donekonecna mohli prispievat ich srackami do profilu...
Inak ked uz si menis vek z 15 na 20 skus sa k nemu aj adekvatne spravat ty vyjebany stalker
@klaudiqaaa
aj ty by si sa mohla adekvátne správať k svojmu, ja, kebyže ma niekto trollí ako ja teba tak naňho za prvé už vôbec nereagujem a keď už tak určite nie takýmto štýlom, čudujem sa, že si sa počas hrania wowka nenaučila ešte pravidlo don´t feed the troll
každopádne prejavujem sa k tebe rovnako ako si sa tu ty niekedy prejavovala k iným
@lepka skoda ze som nikdy nemala tak vela casu (alebo tak skurveny zivot?) zeby som sa uchylila k lozeniu do profilov ludom ktori su mi nesympaticki za ucelom toho aby som im vypisovala pod kazdu fotku a kazdy status negativne sracky jak ty. Prosim ta vrat sa do reality a uvedom si ze si len otravny zebrak skemrajuci o pozornost z anonymneho nicku lebo si sam dobre uvedomujes ze irl by som ta ani neoplula. Je jasne ze mas nejaky vnutorny problem lebo ziaden normalny vyrovnany clovek by sa takto nezhadzoval ani len anonymne. Vyhladaj odbornu pomoc a uz prestan otravovat ty podradny hmyz.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
lebo fakt týmto niesi zaujímavý
4. takze bud sa nauc normalne diskutovat s ludmi, alebo mi daj pokoj, lebo sa velmi strapnujes.
(5. tento uchyl mi este aj v TSkach vypisoval, takze normalny asi nebude)
inac zaujimave ze taketo forum niekto aj vytvori
to mi povedz ty
Inak ked uz si menis vek z 15 na 20 skus sa k nemu aj adekvatne spravat ty vyjebany stalker
aj ty by si sa mohla adekvátne správať k svojmu, ja, kebyže ma niekto trollí ako ja teba tak naňho za prvé už vôbec nereagujem a keď už tak určite nie takýmto štýlom, čudujem sa, že si sa počas hrania wowka nenaučila ešte pravidlo don´t feed the troll
každopádne prejavujem sa k tebe rovnako ako si sa tu ty niekedy prejavovala k iným
lol
pošli mi 2 statusy kde som ti niečo napísal
+ aj ty sama si tu anonymná, to ti nedošlo asi
inak @kittyboo @niktozaujimavy @klaudiqaaa @lepka