Shine therapy mám a je perfektná ... no chcem skúsiť túto,ževraj je ešte lepšia... tak,objednávam ... (pri tej prvej mám rovné jemné vlasy až do ďalšieho umytia )
@imprenable Ako každá,samozrejme... Keď si tam zadelím 230 stupňov,tak to môže byť aj neviem čo a vlasy to zničí,však pri takej teplote aj kurča upečieš,nie to vlasy...
Ale,keďže sa o ne fakt príkladne starám,nemám ich vôbec zničené ... Pekne sa mi lesknú ( to vďaka tej žehličke myslím ), nemám zničené končeky ani nič...
mam aj shine therapy aj ta je super ale hentej sa zatial ziadna nevyrovnala, dokonca mi ani vlasy neznicila co sa cudujem a to si zvycajne zehlim na 220°
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Ale,keďže sa o ne fakt príkladne starám,nemám ich vôbec zničené ... Pekne sa mi lesknú ( to vďaka tej žehličke myslím ), nemám zničené končeky ani nič...
ld_Iron_4202351.jpg" target="_blank"> ld_Iron_4202351.jpg" border="0" style="max-width:100%;border:1px solid gray">
mam aj shine therapy aj ta je super ale hentej sa zatial ziadna nevyrovnala, dokonca mi ani vlasy neznicila co sa cudujem a to si zvycajne zehlim na 220°