teraz to nechcem vnímať tak spoločensky ako ľudia vnímajú tieto zvieratá, ale vyberiem si a zhodnotím svoje vlastné podľa toho aký vzťah k nim mám ...
1. je slon - je veľký, silný (a má dlhý chobot ale nie to je nepodstatné) ... má určitý nadhľad a svoje určité miesto, jeho životnú energiu vnímam tak že jej v sebe nosí veľa no na jeho živote to nie je vidieť, pokiaľ ju nie je nutné využiť, čo znamená že svoje životné tempo má voľné a aj prispôsobivé okolnostiam
2. je sova - je to vták a ja milujem vtáky pretože milujem ich schopnosť lietať ... a sova preto pretože je to nočný vták, ja sa cítim prirodzenejšie v nočnom prostredí a navyše pôsobí ako tichý pozorovateľ a nenápadný lovec
3. bude trochu netradičné pretože je vnímané skôr negatívne a to je had - a to pretože má schopnosť byť rýchly a vďaka svojej stavbe tela sa dokáže dostať z rôznych nepríjemných a skľučujúcich okolností + má schopnosť v nebezpečenstve zaútočiť spôsobom ktorým dokáže svojho protívníka odrovnať aj na stálo
Koala - austrálsky leňoch, leňoch kvôli tomu, že leňoch a austrálsky pretože Austrália je super "Málokedy opúšťa svoj strom, obvykle sa pohybuje veľmi pomaly. Dokáže ale skákať zo stromu na strom a dobre pláva." a ešte sú rozkošné
Hroch - na kľude si robím svoje, ale keď ma niečo naštve, som schopná roz...drbať všetko
A sova možno eešte ale to skôr chcem byť ako sova
1) nejaký vták: chcem 'mať krídla' akože sloboda?
2) opica (gorila alebo šimpanz ): prítulná, rada lozím po všeličom, gorila že ked ma niekto nahnevá tak že sopka exploduje, a dosť vískam
3) nemám šajnu...vlk, medved, líška, niečo naivné, neviem
inak @2 a @3 ma dostali "má dlhý chobot" a "hovado co planuje vyhlsdit ludstvo"
lenochod - lenivost
sova - milujem noc, keby sa dalo tak si to prehodim a "zijem" v noci a cez den spim
had - viem sa branit, mam rada hlodavce , hada si predstavujem ako chilluje niekde v trave cize to sa tak prepaja s tym lenochodom
Tak že ryba had a vlk
Prečo ?
Preto :
Rybka záujme človeka a priláka ho k hadovi had kusne a otravime ked bude doktor na ceste tak ho vlk spolu z rybyckou zjedia a hadovi ostane mŕtvy človek.
Ked sa spojí ryba had a vlk tak vzniknem ja.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Medved-samotar
Macka-obcas priatelska, inac hovado co planuje vyhlsdit ludstvo
1. je slon - je veľký, silný (a má dlhý chobot ale nie to je nepodstatné) ... má určitý nadhľad a svoje určité miesto, jeho životnú energiu vnímam tak že jej v sebe nosí veľa no na jeho živote to nie je vidieť, pokiaľ ju nie je nutné využiť, čo znamená že svoje životné tempo má voľné a aj prispôsobivé okolnostiam
2. je sova - je to vták a ja milujem vtáky pretože milujem ich schopnosť lietať ... a sova preto pretože je to nočný vták, ja sa cítim prirodzenejšie v nočnom prostredí a navyše pôsobí ako tichý pozorovateľ a nenápadný lovec
3. bude trochu netradičné pretože je vnímané skôr negatívne a to je had - a to pretože má schopnosť byť rýchly a vďaka svojej stavbe tela sa dokáže dostať z rôznych nepríjemných a skľučujúcich okolností + má schopnosť v nebezpečenstve zaútočiť spôsobom ktorým dokáže svojho protívníka odrovnať aj na stálo
Hroch - na kľude si robím svoje, ale keď ma niečo naštve, som schopná roz...drbať všetko
A sova možno eešte ale to skôr chcem byť ako sova
2) opica (gorila alebo šimpanz ): prítulná, rada lozím po všeličom, gorila že ked ma niekto nahnevá tak že sopka exploduje, a dosť vískam
3) nemám šajnu...vlk, medved, líška, niečo naivné, neviem
inak @2 a @3 ma dostali "má dlhý chobot" a "hovado co planuje vyhlsdit ludstvo"
- orol/drak (miestami lietam v oblakoch, ako mi všetci hovoria)
- vlk (plánovanie, predvídanie, whatever)
» digital-art-gallery.com/oid/94/1200x808... @_forest_3d_landscape_wolf_picture_image_digital_art.jpg
- koala, jednoznačne!
sova - milujem noc, keby sa dalo tak si to prehodim a "zijem" v noci a cez den spim
had - viem sa branit, mam rada hlodavce , hada si predstavujem ako chilluje niekde v trave cize to sa tak prepaja s tym lenochodom
ticha falosna zakerna
lastovička
korytnačka
lenochod
vlk
(vysvetlenie netreba)
su ri ka ta,
potkan
Prečo ?
Preto :
Rybka záujme človeka a priláka ho k hadovi had kusne a otravime ked bude doktor na ceste tak ho vlk spolu z rybyckou zjedia a hadovi ostane mŕtvy človek.
Ked sa spojí ryba had a vlk tak vzniknem ja.