moj sen je BMW M6 ale som spokojny aj mojim 530xd a uplne moj najvacsi sen je moja skoda 110r s ktorou som vyhral svoje prve preteky a potom v dalsich som ju rozbil...mam iba blatnik...
@zuzulka98711 X-kové BMWčka určite tanky nie sú, napríklad X6tka ma neuveriteľne výborné jazdné vlastnosti, aj keď výzorovo je to hnus. Nehovoriac o tom, že je to prešpikované technikou a luxusom.
@zuzulka98711 nechápem čo na tých X-kách vidíte... Je to úplne na nič auto, na ceste nejazdí poriadne, a v teréne je to ešte horšie... Čistá machrovina.
@weeman Je to luxusné SUV, to má do terénu rovnako blízko ako F50, no napríklad X6tka jazdí na ceste, čo som aspoň počul od človeka, ktorý ju vlastní výborne + čítal som nejaké testy na nete vystihujú na nej práve jazdné vlastnosti.
Tak či tak, je luxusné SUV, nie každému sa to páči.
@pernik@35 ja si myslím že označenie tank je na mieste lebo spotreba a rozmery sú na úrovni tanku. Rozmery až tak nie ale vraj to na ceste boh vie ako nedrží.
@pernik určite jazdí fajn, má mnoho zaujímavých technológií, len stále má vysoko ťažisko a je to ťažká krava... Nerozumiem ludí, ktorí si to kúpia na jazdenie po meste... S obyčajnou päťkou by mali omnoho lepšie jazdné vlastnosti a aj spotrebu, ak o to niekomu ide... A ak chcem niečo luxusné vezmem A8 alebo sedmu, alebo niečo podobné. Práve preto mi pripadá dosť divná tá skratka sport utility vehicle
@husky práve sme sa zhodli, že to auto NIE JE do terénu, tak čo? Hovorím o vlastnostiach na ceste... A keby si si prečítal môj predchádzajúci príspevok, vedel by si, že niesom zástancom tejto kategórie...
@weeman preco na vsetko co sem dam ohladom BMW musis reagovat podrazdene? ja len ze to nie je dokaz typu jedna babka ma syna a ten ma X6tku ale TopGear a to su ludia, co sa rozumeju nic viac, nic menej
@husky lebo si proste strašný vtipálek Práve som povedal, že X-ká nepodporujem, a podla mňa sú to autá, ktoré NIE SÚ dobré v teréne ani na ceste, tak ja vôbec nechápem o čom sa tu handrkujeme?????
X6 M vysla na jedenu s najstrmsich zjazdoviek na svete - La Villa osobne som na tej zjazdovke lyzoval je to padak jak hovado... X6 nie je do terenu ale nema zle jazdne vlastnosti...bohuzial ten britsky expert nevie jazdit. co sa tyka pohonu 4x4 tak x-drive od BMW je najdokonalejsi a najlepsi pohon vsetkych 4 kolies. Moj Bavorak ma x-drive a to auto vyjde vsade...
@aguri500 ok, dame race, ze kto dojde v rozmocenom lese dalej, ci ja na starej 105ke s vydychanym motorom co pluje piestne kruzky vyfukom, alebo ty na x6
a ten bmw kvazi pohon 4 kolies je asi najhorsi mozny, nastuduj si viacej o tomto.
@husky tak tak! embucha, aj ked je to jedno s najhorsich aut na svete ma prejazdnost jak offroad ked tam dobre gumy nahodis, tak ides.
@jaro1991 porovnaval si??? Ja mam BMW 530xd a moja mama ma AUDI A5 3.2 FSI quattro na oboch autach som jazdil na snehu.Obe su uzasne rzdiel je minimalny ale predsa len je x-drive je stabilnesi a ma lepsiu trakciu.nastuduj si ako funguje x-drive a ako quattro je tam jeden zasadny rozdiel a ked nanho prides tak napis.
ja mam rad skodovky 105,120 su to neznicitelne auta a vyjdu vsade.X6 rovnako ako skoda 105 nie je do terenu ale na skodovke nemas co znicit resp. skody po takej jazde su minimalne zatial co na X6 znacne...ak by som X6 nesetril tak by embecka nemala sancu
iba amater povie o x-drive ze je to nemozny pohon...
@matias jaj vlastne ano! uz viem kde som to videla! to bolo v tom filme o tom casnikovy! mily film! kolko mal deciek. a ta co si ju predstavoval ze umyva schody! zevraj vcera taky ukradli. na to si budes musiet dat bacha. :/
@husky viem kto to je a z X6 jazdil ako amater s cielom znemoznit toto auto... Ja som pretekal a myslim si ze trochu jazdit viem a v pohode by som s tou X6 do toho kopca vysiel...
@mezomus zas buďme objektívny x-drive je kopa elektroniky v kope, ale tá elektronika je zatracene rýchla, a počítač dokáže preniesť až 100% výkonu na nápravu, ktorá má lepšiu trakciu. A tiež je veľmi príjemná skôr jemná pretáčavosť, ako je to u bmw zvykom, quattro od audi je nedotáčavé... Nevravím, že je to najlepší spôsob, ja by som do off-roadu tiež najradšej dal tuhé nápravy a uzamykatelné diferáky, ale zas do bežného sedanu, s ktorým ludia chodia na hory, prečo nie...
@imosk treba sa na to pozrieť inak, hummer nebol stavaný do ťažkého terénu, je to púštny off-road, hlavne kôli nezávislému zaveseniu kolies. Na druhú stranu si treba uvedomiť kolko práce odviedli tieto autá v službách armády doslova v šialených podmienkach, takže ja by som ho až tak nezatracoval...
@aguri500 jasne auto bez redukcnej prevodovky, bez uzavierky diferencialu a s nizkoprofilovymi gumami sirokymi na traktor moze prejst cez blato na luke, ale v terene sa strati uznavam, ze si mozno zavodil, ale jedna vec je zavodit a druha ist do terenu ked to nevies pochopit ze terenne auto nemoze byt bez volica pohonu a tiez bez istych redukcii a diferencialov, tak si nikdy off road nevidel
@weeman uplne suhlasim s tym, ze ked chce niekto zamachrovat pred frajerkov na lyzovacke, nech si radsej kupi xdrive ako keby mal mat zadny nahon na hory...a ze do off roadu (nie SUV ani cross-neviem-vehicle) patria tuhe napravy, manual a redukcie
@weeman@45 Ja s tebou súhlasím, no X6 je proste pre ľudí, ktorí na spotrebu nepozerajú a chcú silné, veľké a reprezentačné auto.
Osobne by som si to tiež nikdy nekúpil, ale skôr preto lebo sa mi to auto nepáči, skôr nejaký Lexus, to je proste záruka luxusu a technickej dokonalosti.
Tak či tak neviem o čom sa tu naťahujete, X6tka nieje ani klasifikovaná ako SUV.
Porovnávať to s čistokrvným offroadom je šialenstvo.
tu sa vacsina tak "vyzna" v autach tak, ze keby sa ich spytam na rozdiely medzi OHV OHC a DOHC, tak mi povedia, ze hip hop nepocuvaju...Cest vynimkam....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
138 komentov
a podobne... ale snívam o tom prvom BMW .. !
Neuveriteľná technická dokonalosť, krása a luxus, dokonalé...
jednoznacne honda- » www.birdz.sk/webka/matias/fo...
toto je už niečo iné
a tymto uz teda vobec nie
» site.4ever.sk/bigImage.php?im... [obrazky.4ever.sk]%20sportove%20auto,%20BMW,%20kabriolet%201671231.jpg
Ale kedze nie som kokot mam toto
Ponaucenie ? Poctivost sa nevyplaca.
filip
Taký H1, to bol tank.
@pernik a @weeman chlapci ja som žena, ja sa do toho nevyznám posudzujem podľa vzhľadu, na odborný posudok budem mať chlapa
Aj to je nieco
Tak či tak, je luxusné SUV, nie každému sa to páči.
ale takuto staru! nove maju moc elektriky
[/IMG][/URL]
[/IMG][/URL]
no a k teme:
» obrazky.4ever.sk/data/obrazky/au... [obrazky.4ever.sk]%20mazda%20RX8%206899348.jpg
filip
ak by som si mohol naozaj vybrat, tak toto auto
ale mne staci taketo
@zajko30 si si kupil, lebo tam odvezies 4och buzerantov aj s ich kozmetikou?
X6 M vysla na jedenu s najstrmsich zjazdoviek na svete - La Villa osobne som na tej zjazdovke lyzoval je to padak jak hovado... X6 nie je do terenu ale nema zle jazdne vlastnosti...bohuzial ten britsky expert nevie jazdit. co sa tyka pohonu 4x4 tak x-drive od BMW je najdokonalejsi a najlepsi pohon vsetkych 4 kolies. Moj Bavorak ma x-drive a to auto vyjde vsade...
a ten bmw kvazi pohon 4 kolies je asi najhorsi mozny, nastuduj si viacej o tomto.
@husky tak tak! embucha, aj ked je to jedno s najhorsich aut na svete ma prejazdnost jak offroad ked tam dobre gumy nahodis, tak ides.
ale ja najviac snívam o seate ibiza bocanegra višňovej farby xD
Kto uhadne co je to za auto?
ale ked si taky znalec, povedz preco ma o 20 cisel v nazve viac
@zajko30 zlatko, ty hadz spiatocku na tych kamaratov co mas v aute ked ich budes naberat. P.S. ja nestopujem
ale je to grc, račej 350z
filip
ja mam rad skodovky 105,120 su to neznicitelne auta a vyjdu vsade.X6 rovnako ako skoda 105 nie je do terenu ale na skodovke nemas co znicit resp. skody po takej jazde su minimalne zatial co na X6 znacne...ak by som X6 nesetril tak by embecka nemala sancu
iba amater povie o x-drive ze je to nemozny pohon...
alebo toto:
alebo toto:
no niesu zlate?
ze zarad spiatocku, ked ich budes naberat, aby si im nepotrhal ritku
@aguri500
"iba amater povie o x-drive ze je to nemozny pohon..."
"bohuzial ten britsky expert nevie jazdit."
chlapce, ked sir Jeremy Clarkson nevie jazdit tak uz neviem kto potom vie skus wikipediu ked nevies o kom je rec
kuva, nedráždi ma lebo si ťa najdem!
filip
A na imidž by som bral niečo takéto:
taký nissan patrol je už niečo iné
@imosk to ano. vidiet ako hummer zapadne a sem tam si hrabne jednym kolesom, lebo elektrika ho vypina, musi byt krasne
pripadá ti to ako off-road ? , mne teda nie
@imosk treba sa na to pozrieť inak, hummer nebol stavaný do ťažkého terénu, je to púštny off-road, hlavne kôli nezávislému zaveseniu kolies. Na druhú stranu si treba uvedomiť kolko práce odviedli tieto autá v službách armády doslova v šialených podmienkach, takže ja by som ho až tak nezatracoval...
Sa uvedom chlapče lebo zle skončíš.......a ešte niekto aj zaradí spiatočku na repete, buzerante.
Civilný (akože offroad....)
A vojenský :
Osobne by som si to tiež nikdy nekúpil, ale skôr preto lebo sa mi to auto nepáči, skôr nejaký Lexus, to je proste záruka luxusu a technickej dokonalosti.
Tak či tak neviem o čom sa tu naťahujete, X6tka nieje ani klasifikovaná ako SUV.
Porovnávať to s čistokrvným offroadom je šialenstvo.
sa uvedom tý nikto ani ryba ani rak, a strč sa tam odkial si sa vykotil,
kkt na 12....filip
OHC sa podľa počtu vačkových hriadeľov na DOHC a SOHC
a , áno hip hop nepočúvam
ja by som brala i impalu i staršiu