jednoznačne mondeo..superb je nepodarená kopírka passatu..a čo sa týka subaru,áno,je fajn,ale servis stojí nemalé peniaze..a okrem toho,je tu istá averzia voči japonským autám =D
@atticus182 servis mas pici ked to nove kupujes. japonci su fajn. a superb je lacna verzia passatu, ziadna kopirka, ak si si nevsimol tak vyrobca je rovnaky
Moj foter mal tiez dve decka na krku a este obcas aj dnes sa vezeme a to som spolu s bratom vacsi jak cely kocik ale miesta je dost aj vo fiate gande punto
Inak nechapem ako to auto na obrazku pomoze , take iste miesto na zadnych s edadlach ma ako aj hociake ine sice kufor je vacsi ale kocik tam nenacpes aj tak ci hej?:
To maserati hore na obrázku? To sa ani sériovo nevyrába, dal si to na zakázku postaviť jeden šeik čo má patologickú úchylku na kombíky
Bežné kombíky majú oproti sedanom aj zväčšený rázvor kolies, tj viac miesta na zadných sedadlách..ale o to pri preprave detí nejde, treba mať čo najviac miest s upínaním ISO FIX a veľký kufor do ktorého sa dajú nakladať neskladné veci..teda nie sedan čo má kufor 500 litrov ale nakladací otvor 100x20 cm
Odporucam vyskusat mondeo, fakt super auto Vynikajuce jazdne vlastnosti tie zial superb nema (nuda) a legacy ma hnusny interier, takze ja by som vybral to mondeo, skvely podvozok, pohladny design
Mondeo ma najlepsi podvozok z tych troch... jazdne vlastnosti su super... uvital by som len menej leskly stredny panel a hlavne to radio ale inac sa Škodovečka nechytá... a subaru ma škaredý interiér
no tak z tychto jednoznačne... ani jedno ani keby mi ich núkali za 1% z pôvodnej ceny pre rodinu je oveľa lepšie Range Rover Vogue podľa mňa samozrejme radšej staršie po prvom majiteľovi nejakom bohatom doktorovi alebo inom ujčokovi zo západu ktorý nemal len jedno auto a netriasol sa ako huspenia keď bolo treba vymenit prevadzkove kvapaliny nejaky ten servis nove diely umyt ho ručne a dať mu strechu nad hlavou radšej by som uvítal toto auto ktorého cena bola rádovo 5 násobná keď bolo nové ... Ale uz ak by som musel na vela na vela z tych troch vyberat vzal by som tu superb v maximalnej možne výbave a radšej dva roky starú ešte v záruke
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Väčšie kombi? Honda Accord
Väčšie drahé kombi? Mercedes E-klasse
Moj foter mal tiez dve decka na krku a este obcas aj dnes sa vezeme a to som spolu s bratom vacsi jak cely kocik ale miesta je dost aj vo fiate gande punto
[/img]
ale dneská pripneš dve deti vzadu do autosedačky a kočík(y) im dáš na hlavu?
Inak nechapem ako to auto na obrazku pomoze , take iste miesto na zadnych s edadlach ma ako aj hociake ine sice kufor je vacsi ale kocik tam nenacpes aj tak ci hej?:
To maserati hore na obrázku? To sa ani sériovo nevyrába, dal si to na zakázku postaviť jeden šeik čo má patologickú úchylku na kombíky
Bežné kombíky majú oproti sedanom aj zväčšený rázvor kolies, tj viac miesta na zadných sedadlách..ale o to pri preprave detí nejde, treba mať čo najviac miest s upínaním ISO FIX a veľký kufor do ktorého sa dajú nakladať neskladné veci..teda nie sedan čo má kufor 500 litrov ale nakladací otvor 100x20 cm
Alebo mat jedno decko a urcite ho napchas aj s vecami hocikde aj do sedanu
mista pokokot, v nafte ppc spotreba
Peugeot 307 SW 2008
alebo
BMW e39 530d Touring
- a z tych uvedenych Ford Mondeo