@tenario , @eraser to prvykrat vidim. Taky rok-dva dozadu som objavil tabulku, ktora Toyotu stavala na prve miesto z azijskych vyrobcov a niekde v TOP5 globalne. Ked citam o tych nedostatkoch, tak su velmi zavazne a urcite tym Toyota strati na popularite, ktoru si za posledne desatrocie ziskali. Corolly a Yarisky su inac velmi dobre auta. Ale ako pozeram, tak starsie ako 2006 by som nebral. Dakujem, ze ste ma upozornili...
@celebrita tiež ma to prekvapilo, keďže japonské autá považujem za TOP, čo sa kvality a technológie týka... starším Toyotám verím stále, ale tie čo zišli z výrobných liniek za posledné 2-3 roky sa vyhýbam veľkým oblúkom (otázne je, kto ešte kvôli kríze takto škrtal na kvalite dielov :/ snáď sa ale automobilky poučia, že týmto škodia v konečnom dôsledku aj sami sebe...
musím dať Mitsubishi ináč by sa namňa chudáčik urazil.. ale celkovo preferujem japonské autá, to že Toyota je kazová je len vec pár posledných modelov ale v skutočnosti sú to najspolahlivejšie autá na svete.. štatistiky neoklamete..
k TOYOTE....pokial som to spravne pochopil, problemy su len z vozmi, vyrobenimi v usa? takze toyoty made in japan su ok? z japonskich bi som bral len hondy,mazdy,mitshubishi.
Takže keby som si mal vybrať medzi spomínaným hore novým oranžovým, rýchlym maseratim, alebo by predo mnou stála Škoda Superb dajme tomu 5 ročná, garážovaná, benzínová a v plnej výbave určite beriem ŠKODU... Nepýtajte sa prečo ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
...audi uz je doslova vsade(tie stare rocniky a la 1999)
Mercedes....NAJdrahsi
Citroen.......NAJkazovejsi
» hnonline.sk/podniky/c1-4023...
» natankuj.sme.sk/c/5233659/zasek...
Toyota opraví milióny áut
» ekonomika.sme.sk/c/5224946/toyot...
Toyota po smrteľnej havárii v USA skontroluje 3,8 milióna vozidiel
» dnes.atlas.sk/ekonomika/59608...
Dráma: Toyota so zaseknutým plynovým pedálom uháňala rýchlosťou 150 km/h
» tvnoviny.sk/spravy/svet/dra...
môj sen
zvyšok sú automobilky omg
a ešte prečo tam neni žiadna amerika ???
Keď toto vidím na ulici tak ma chytajú orgazmické stavy.
A z dostupnejsich aut Chevrolet Camaro 2010
vyborne auto..na chatu sme sli v nom asi 12
k TOYOTE....pokial som to spravne pochopil, problemy su len z vozmi, vyrobenimi v usa? takze toyoty made in japan su ok? z japonskich bi som bral len hondy,mazdy,mitshubishi.
alebo Zonda
poprípade Koenigsegg
a na záver Atom
inac inteligent zakladal tuto temu okukni www.netcarshow.com