ale zase neviem nó keby som mala nejaké dostať tak možno radšej čierne vansy lebo converskoidných topánok mám asi 5 a zišlo by sa niečo pevnejšie. a neuznávam conversky. lebo som o tom aké sú zlé napísala esej a dostala 6 kreditov. há!
@hotaru povedala som lenže su predražené a že ja by som v sučasnej dobe za platenky a ba ani topanky 80e nedala ja len že by som ich chcela rpeto lebo sa nerozsypavaju
napr. ja mam fily za 25e idem ich mať tretím rokov a sú superné! a to ich nosím fakt jak vol kožu aj na chaty aj na všetko a nepremokajú
proste kjed ionvestovat tak do nezničitelnych traktoriek!
@hotaru neviem nó, ako moje lacné mi držia dostatočne dlho na moje požiadavky zväčša, mám rada trochu opotrebované topánky a trochu ma fascinuje ako sa ničia ale napr. kamoška ich má pár mesiacov a napr. na bokoch vpredu tam jak sa zohýna noha už má dávno gumu prasknutú
@lawey šák, proste 80 eur? čosí, toľko by som dala za niečo nepremokavé, ale zároveň priedušné, odpružené a anatomické.
a neviem nó, možno raz si tie conversy kúpim, ktovie....ale proste z princípu nemám rada výrazne značkové veci.
@lawey som nejak asi prehliadla trochu, pardon sledujem seriál popri čítaní fóra, tak som nečítala pozorne...do nezničiteľných topánok som investovala do martensiek a om nom nom! sú ako papučky!
@burble ja mám moje myslím tretí rok, neviem presne, a nie sú vôbec prasknuté ani nič, len sú už špinavé, bolo by ich treba oprať (to mám za to, že som chcela svetloružové ˇ_ˇ")
@spacebound keďže malo by mi byť jedno, čo kto nosí z hľadiska pohodlnosti, tak spomeniem len tento argument: vyzerá to ako lacné čínske dvojdňové tramky za 2 €, to čo z nich robí hodnotu, je converse hviezda.
@nymerio324 oj názov obchodu ti nepoviem ale v Maxe v PO majú.. ale na nete je lepší výber ale cez net kúpiť boty je jednoducho pokiaľ vieš aké číslo nosíš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
akože ale nie žeby sa mi nepáčili - ale proste nosím zásadne lacné náhrady (ale ako sú super a idú absolútne ku všetkému of kors)
lebo neviem si predstaviť dať 80e za platenne topanky vobec
nie je pravda, ja mám moje conversky už niekoľko rokov a sú stále v perfektnom stave (a nosím ich veľmi často), pre mňa to bola dobrá investícia
napr. ja mam fily za 25e idem ich mať tretím rokov a sú superné! a to ich nosím fakt jak vol kožu aj na chaty aj na všetko a nepremokajú
proste kjed ionvestovat tak do nezničitelnych traktoriek!
@lawey šák, proste 80 eur? čosí, toľko by som dala za niečo nepremokavé, ale zároveň priedušné, odpružené a anatomické.
a neviem nó, možno raz si tie conversy kúpim, ktovie....ale proste z princípu nemám rada výrazne značkové veci.
teraz by ma to zrujnovalo - oprava... tolko ani nemam
@burble ja mám moje myslím tretí rok, neviem presne, a nie sú vôbec prasknuté ani nič, len sú už špinavé, bolo by ich treba oprať (to mám za to, že som chcela svetloružové ˇ_ˇ")
@patricino je môj človek, on vie, čo je dobré
s tým Doctorom súhlasím
kde ich napríklad majú? lebo v kamennom obchode som ich zatiaľ nevidel, len na nete
áno, sú drahé, ale ja mám svoje už okolo troch rokov a zatiaľ ani náznak poškodenia, či rozpadávania sa
@nymerio324 oj názov obchodu ti nepoviem ale v Maxe v PO majú.. ale na nete je lepší výber ale cez net kúpiť boty je jednoducho pokiaľ vieš aké číslo nosíš