Nazdár, sere ma už to fórum s ponožkami tak nech je tu niečo nové, tak sa pochválte s niečim, s hocičím, čo máte v pláne tento rok dosiahnuť, čo vás čaká a neminie, čo si chcete kúpiť, s kým sa chcete vyspať, kedy bude svadba, či čakáte dieťa a čo sa vám
Ja chcem vyriešiť nejaké pre mna veľmi dôležité veci, ktorých sa strašne bojím - aspoň čiastočne, ak by sa dalo. A bojím sa ich preto, lebo sa obávam, že sa (už) žiaľ vyriešiť nedajú... A "radšej" som v poslednej dobe žila v nevedomosti a odkladaní, pretože sa bojím toho zistenia, že to vyriešiť nepôjde. Lenže čím dlhšie to odkladám, tým je menšia šanca, že to pôjde. A tým sa viac bojím. Taký začarovaný kruh :/
A ostatné si nechám pre seba. Viem, že som toho moc neprezradila, ale nechcem aktuálne velmi zverejňovať moje súkromie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
A ostatné si nechám pre seba. Viem, že som toho moc neprezradila, ale nechcem aktuálne velmi zverejňovať moje súkromie