Máme doma Renault 7 miestny, ja by som to nechcel ani zadarmo, elektrina ide podľa toho v akom usporiadaní sú hviezdy a planéty. Plasty sú tak kvalitné jak ten ľavý kkt čo ich tam dával. Neviem ako je to u ostatných francúzskych áut, ale určite to sláva nebude. Fiat je tiež kvalita, ten poznáš prečo sa fiaťáci nezdravia ? Lebo ráno sa zdravili v servise. Iveco, Ford, WV, neviem ako je na tom s cenami medveď.
no toto je veľmi ťažká otázka podľa čoho najlepšie? výbavou a možnosťou automatu mercedes a vw ... ale osobne by som VW group nechcel vidieť ani na fotke a mercedes ma viac krát za poslednú dobu predsvedčil že karosérie majú viac zhnité ako aziati ... v 5-6-7 miestnych mám jasno ale v 9 miestnych netuším dokonca v týchto autách hľadať kožu je celkom utópia
V praci mame VW transporter a jazdi sa na tom uplne super. Jazdne vlastnosti to ma lepsie ako vacsina osobakov a ani neviem, ze by bol niekedy v oprave na rozdiel od inych vozidiel. Len s tym nie je kde parkovat.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
a ešte je dobrý tranzit a transporter, alebo stara dobra karavelka
a k teme opel vivaro ma vela miesta