((A včera (tuším to bolo včera) som vďaka @vymyslinick objavila Dorián, Nátan, Natanael, Ruben, Simeon a ďalšie, na ktoré si nespomeniem, ale to by ma asi moji budúci synovia zabili.... Aj keď... )
Vincent je moje oblubene a ja dufam ze casom šikana vymyzne a smiať sa z mená je ubohe dufam ze to dieťa nebude cítiť blbo ze ma nezvyčajné meno. Trapne je skor ze ma každý rovnaké dalej sú pekné mená mužské Alojz Alfonz Wilhelm Waldemar a takehoto razu ☺
Z tychto troch asi Vincent.. Inak mne sa neviem preco najviac pacia muzske mena zakoncene na -ian: Sebastian, Adrian, Dorian.. A uz dlho si chcem zaobstarat kocura Yossariana
Vincent je fajn, ja som síce so svojim menom spokojný,ale ak by som sa musel premenovať,tak by som si vybral práve toto meno,ale oslovenie Vincko by sa mi moc nepáčilo,to znie ako nejaký obecný alkoholik alebo taký Neprebudený ako od Kukučína, obecný blbec Vincko
Ale je úplne fascinujúce, ako Vincent proste evokuje staré horory a znie vcelku efektne, ale akonahle je z neho Vinco, tak je to miestny dedinský alkoholik
A nechce sa mi vracať hore a hľadať, koho to tagnut, ale kocúr Yossarian je niečo, čo musím pochváliť
Tieto sú hrozné, ale Adam je celkom v pohode... No najkrajšie Sk. mená sú podľa mňa Teodor, Dávid, Viktor a také nezvyčajné ako Aiden, Elias, Eliot sú najviac
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
(Inak aj Edmund alebo Eduard )
((A včera (tuším to bolo včera) som vďaka @vymyslinick objavila Dorián, Nátan, Natanael, Ruben, Simeon a ďalšie, na ktoré si nespomeniem, ale to by ma asi moji budúci synovia zabili.... Aj keď... )
@Nespiacakraska vlčááák
A nechce sa mi vracať hore a hľadať, koho to tagnut, ale kocúr Yossarian je niečo, čo musím pochváliť