kazda na praci prasok, avivaz a podobne veci, ktore vazia 5 a viac kilo a vytahuju ich zeny z kabelky na letiskach, tango tancoch a svetrikovych predajniach
Trapnych je vela. Ale mne sa teraz najviac paci ta na Volksbank, ked si ten pracovnik banky nieco vopcha do ust a potom hovori zakaznikovi dost podstatnu vec Zaujimave je na nej to, ze je pravdiva.
najotravnejsia je urcite ta s tou svadbou .. a najtrapnejsie mi pride henta s tym lacom co setri peniaze umyvanim sa v studenej vode, a potom na perwoll, slovensku sporitelnu.. a talentmaniu!!!!! to tak neznasam ked tam zrazu proste niekto zacne zavijat
ja som asi pred týždňom sedel pri telke a reklamy ma naprosto upútali. Celkovo im prepadávam takým zvláštnym štýlom, to je na dlhé rozprávanie, ale väčšinou to boli bilbordy. No a jedna reklama mi nedala spať. Žena sa snaží naštartovať motorku a hlas v pozadí hovorí "Niektoré veci sa nepodaria na prvý raz" Potom strihnú obraz na nejaký šľahač černíc a z tých to vyprskne, objaví sa dole nápis "škvrna na tričku". Pokračuje to klasickou reklamou na dáky prací prášok. Otázka, ktorá mi odvtedy nedá spať je:"A čo sa stalo s tou ženou na motorke?"
určite T-mobile/T-com aj Orange s tými dvoma z pertičky, Slovenská sporitelna...a daaalšie iné
ale ked som boal menšia sa mi strašne páčila reklama na fantu kde si dááky panák (alebo čo to bolo už si nepamätám) vypil a odgrgol si a v grgu povedal ,,FANTAA" a moj brat to opakoval a ja ako malá som sa smiala na bratovi...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
Slovenská pošta (tie bábky)
Všetky ohľadne akcií
T-com tá o tej svadbe
a je ich veľmi veľa ale nemôžu mi napadnúť
aj keď ten úsmev na konci je super
a pracie prostriedky. a hlavne! tie na tie "lepidla" na zubne protezy...netusim ako sa to vola.
a kralovnou zlych reklam je reklama na sensodyne. ci ta s christovou alebo teraz ta s napojmi na citlivost zubov
no a aj tie z Orangeu! ale tie menej,bo na tých sa aspon trochu zasmejem a nechodia fuurt dookola ale su tam aj nové!
. . . akakolvek reklama po x-tom zhliadnuti uz lezie na nervy.
a neznasam Maďarské reklami na AXN
btw: veselá krava xD na zemi som xDDDDDDD
Len škoda že ju nedávajú aj v telke
ale ked som boal menšia sa mi strašne páčila reklama na fantu kde si dááky panák (alebo čo to bolo už si nepamätám) vypil a odgrgol si a v grgu povedal ,,FANTAA" a moj brat to opakoval a ja ako malá som sa smiala na bratovi...