mužnosť... to je hrozné slovo, človek to myslí slušne ako naozajstnú mužnosť, napíše pekné vyznanie na darčekovú kartu a potom je rozbaľovanie darčekov sprevádzané smiechom musím si dávať pozor na dvojzmysly
18 cm je na mna z osobnej skusenosti privela, boli to.. najma ak sa mi chlap nevenuje dostatocne na zaciatku. ale zase nemusi zasuvat uplne najhlbsie ako sa da cize ja toto nejako neriesim
@neviem556 No neviem ktorá by chcela 30cm... Aj s 18 to pri sexe bolí najmä ak chlap nevenuje dosť dlhý čas príprave... V tomto prípade platí menej je viac. Dokonca ani chlapa s 18cm by som nechcela a už keď tak by si musel dávať veľký pozor čo robí.
Pokial by boli uplne identicki a lisili by sa vylucne len dlzkou penisu, tak z moznosti 10 a 18 si vyberiem toho 18.
Takisto ako takmer vsetci chlapi by si radsej medzi inak identickymi dievcatami vybrali radsej to s trojkami nez jednotkami.
Odborník povedal, že žene stačí i 5 cm na uspokojenie, ale kedže ženy sú vyberavé , tak sa uspokoja jedine s dlhým klackom. Lenže nielen dĺžka je dôležitá ale i hrúbka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
Anketa hlúpa , neexistujú dvaja ľudia čo sa ti páčia rovnako..za 10 by sa každý chlap hanbil , ale toto je asi posledné podľa čoho sa ženy rozhodujú.
18 cm je na mna z osobnej skusenosti privela, boli to.. najma ak sa mi chlap nevenuje dostatocne na zaciatku. ale zase nemusi zasuvat uplne najhlbsie ako sa da cize ja toto nejako neriesim
but i m a grower, not a shower
ked nevies, tak mlc .)
Takisto ako takmer vsetci chlapi by si radsej medzi inak identickymi dievcatami vybrali radsej to s trojkami nez jednotkami.