Som 8 rokov vo vzťahu, ktorý na začiatku fungoval vynikajúco, všetko klapalo ako malo. No ja som po 3 rokoch odišla študovať do úplne iného mesta a potom sme sa vídali pomenej, city začali ochladzovať a nejako nám to aj prestalo fungovať. As
dojebala by som kazdeho kto ma taketo mimovztahove pletky len tak akoby sa nechumelilo. zvlast ked si s tym druhym viac menej chodila. to co su za moresy do prdele?
@andrea56789 sry, necital som to cele, ale poviem ti len jedno, "ak by si lubila toho prveho tak by si si nehladala druheho", to je asi najjasnejsia odpoved. to znamena ze asi toho prveho v skutocnosti nemas rada tak ako si myslis...
@l1me Knihu som si čítal asi keď som mal 14 takže si už ani nepamätám ale nesklamalo ma to bola to zábava. Nie je to ako pán prsteňov je to také rozprávkové(ako kniha) aj keď jedna scéna sa mi nepáčila bolo tu super a určite sa oplatí. A odporúčam aj 3D asi prvé 3D kde mi to nevadilo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
za pripadne odpovede dakujem.
pokial k frajerovi nic necitis a si s nim len zo zvyku, je to proste nanic.. ak uz si taku dlhu dobu na pochybach tak sa to nezmeni len tak..
s kamaratom to uz len zacalo napicu a lepsie to nebude.
najlepsie je zacat s "cistym stitom"
wish i'd know that sooner.. (ach)
Ak mi na hobita kúpi niekto vstupenku, vyfajám ho.
Neostaň ani s jedným a skús sa porozhliadnúť po niečom novom...