prestan, blbost ako pernik... niektore zeny sa na svalnatych ani len nepozru a priam sa im hnusia ( moja sestra, kamaratka )... never tomu... zena si ta vacsinou vyberie podla tvojho JA nie podla vyzoru, a ak podla vyzoru tak...
a ten dennik viem si predstavit par takych dennikov...nie su v nicom lepsi, skor sa mi hnusia, je to neprirodzene, ja v tom vidim len dake ciele, s ktorymi sa nestotoznujem
Mno, ja neviem, mne sa viac páčia takí tučnejší chalani alebo teda tak prirodzene svalnatí, ale je to tím, že potrebujem mať pocit bezpečia, takže dáky tenký chalan vo mne nevzbudzuje dojem, že sa nemusim ničoho báť... ale ked tučný, tak musí mať širšie ramená ako brucho... ale že by som si na tom dáko zakladala, tak to nie... hlavne, že sa dá s chalanom normálne pokecať a je normálny a nie nadržané prasa... to stačí babe úplne, ked ju bude mať rád a takú aká je...
podla toho ako beriete svalnatí... buď je svalnatý chlap ako tí čo súťažia a je to fakt hnusné, to sa mi ako ani trochu neľúbi. Ale sú aj takí svalnatí, proste že nemajú len sádlo, alebo niesú len takí tenučkí ako ihla, ale proste že dokážu ochraniť a niečo udržať. A tak môj priateľ vyzerá že je chudý a pritom má svaly, len som pozerala, aké ma perfektné telo
Tak mne sa nepacia taki svalovci ako su na tych sutaziach, ale ani taki co vyzeraju ako sama ruka sama noha cize az moc chudi.Pacia sa mi taki akurat co maju aspon troska vyrysovane rysy tela. Nie je nad krasne vypracovany chlapsky zadok juuuj
Dievcata sa najprv pozru na osobnost,povahu,vlastnosti...potom na postavu,ale nie nejake hrce svalov,ale tak pekne...normalne,nie tuko,nie sval,ale to zavisi od baby...nie sme vsetky rovnake a potom sa pozru do penazenky...to uz je uplne nepodstatne,ale myslim,ze nam imponuje,ked mate aspon na to,aby ste nas pozvali do kina alebo na caj,bez toho,aby sme mali vycitky,ze sme vas obrali o poslednu korunu...myslim,ze to nie je nejaky milionar...takze nerieste...urcite su aj zlatokopky a aj normalne baby...ktore si bohuzial casto nevsimnete v tieni krasnej zlatkopky,ALE! aj chlapy su aj taky aj taky...takze sa na to pozrite z oboch stran...hmm?
nooo...mne sa osobne svalvci nepaaacia...skor ti prirodzenejsi v oblasti svalovej hmoty ale nevadia a ni trosken pri tele viete....ked ho maate za co xytit tak...
...thak to je kokocina,ja ked akoze widim akoze swaly wsade,rozum nikde thak odxadzam...mno thakyx ze posilka 4EWER a kde tu aj naznak mozgu,thak neni o com
Také čo chcú fyzické niečo riešiť také asi viac riešia tých "Rambov" ... a tie čo chcú skôr dušvne spriaznenu dušu asi moc na tom nezáleží... Ale len ťažko sa tieto dve daju zhrnúť dokopy... myslím...
...noo, čo si budeme nahovárať --keby vidímna kupku chlapca s peknými tehličkami na bruchu a jedného, korý tam bude mať prawdepodobne o chvíľu tak akurát pekný špek----tak je jasne, že chcem tehličky,,,no nie?? (a myslím, že toto by povedala každá holka pokiaľ by neklamala!! )
Ak je nekdo strasne namakany tak to je podla mna az nechutne...ale take jemne tehlicky na brusku su fakt sexy nemyslite? ale kazdemu sa paci nieco ine,no nechapem tie cajky ktorym sa to paci,ked je chalan brutal jak kulturista
No ja sa rada pozriem na pekné telá,ale nie na také kulturistické to je hnusné,ale také akorát tak to sa mi páči na kupku alebo tak,ale aj keby som chcela takého chalana tak dôležité je aký je vo vnútri...ale tak napríklad teraz mám rada jedného chalana a ten nemá žiadne vymakané telo,iba taký normál a som spokojná,lebo dôležité je láska a nie to jeho telo
Baby si nevybraju podla toho ci niekto ma svalnate ruky, alebo kocky na brucha. Samozrejme lepsie sa im pacis (teda myslim), ale nie od toho ta "vsimaju".
mne sa pacia pekne postavy..ale zasa keby mal byt nejkay nabuchany rambo to zas nie..fuj..to je obcas az odpudzujuce..ale take prirodzene...ziadna umelina..to je pekne
Kulturisti su humus, ani sa dotknut. Take hory svalov, nic pre mna. Taka pekna vysportovana postava je ale super. Pre mna to ale znamena, ze je ten chalan skor stihlejsi, ako naopak. Ale defacto je to jedno. Poznam chalanov, ktori nie su az taki krasni, ale pritahuju ma viac, ako najidealnejsi manekyni.
Som za kalokagatiu. A prachy? Boze, na tie zvysoka kaslem. Radsej sa pozvem do kina sama, ako byt zavisla na niecich prachoch a toho druheho tym este aj deptat. Ziaden problem. Ak ma obcas chlapec niekam pozve, je to mile, ale nie smerodatne.
no nie je to uplne praavda..ale tak isto lepsie ako nejake sušienky ..ehe...a ja si asi nepomozem...ale ten moj proste keby necvici..mozno by som to uplne inak brala..ale kedze cvici zboznujem tie jeho prsia a kockate brusko..a hlavne bez chlpov... no som asi povrchna alebo co...ale jednoducho sa vyzivam v tej jeho hrudi no tak baby musite mi potvrdit,ze ked vas obijme poriadna masa svalstva je to isto lepsie ako sa objimat s kostami
Suhlas s Ktomipomoze no jasne , ze je to mooc prijemne take fajnove namakane prsia oooo...ale najlepsie je na tom to, ze niekedy ich maju vacsie ako ja haaha... mne sa svalnaci pacia..nee uplne ze kulturisti,ale ako sa uz spominalo take fajne mask noaco...ziadna by nepohrdla takym fajnym maskom, co dobre vyzera, tak isto ako by ziaden chlap nepohrdol zenskou a la Jesica Alba...no nie?!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
nie je to nejaky dolezityy komponent ale ked je zabudovany uz tak co s tym ak to ma vase sympatie
Som za kalokagatiu. A prachy? Boze, na tie zvysoka kaslem. Radsej sa pozvem do kina sama, ako byt zavisla na niecich prachoch a toho druheho tym este aj deptat. Ziaden problem. Ak ma obcas chlapec niekam pozve, je to mile, ale nie smerodatne.