tak mi teraz poradte.. mate na vyber dve uplne krasne baby.. ale jedna je nadherna uzasna atd. ale trosku nechapava teda trosku blba. .a ta druha tiez nadherna a uzasna ale zas viac nedostupna... akurat ze si ku nej dobijam cesticku a dobre sa mi to dari
Najprv som skúsil tú prvú. Zistil som, že je to mrcha...
Potom som skúsil tú druhú, s tou som nejaký čas bol, ale stálo to veľa síl, a výsledný efekt za to nestál.
Takže, ak to chceš mať jednoduchšie (za predpokladu, že tá prvá nieje mrcha) choď do tej prvej. Ak si lovec a máš rád výzvy, skús to s tou druhou. Ale pozor, čím dlhšie balíš babu, hoci úspešne, tým väčšia šanca, že spravíš chybu.
7. do blbsej?? ako ona je krajsia atd. ale nechapava jej nieco poviem a ona mi na to .. co?? nerozumiem ... a to ja nemusim a ta druha zase chape len sa hra na tvrdu.. a to sa mi paci
@23 Podla mna je to ponizujuce. Trapne. Strati tak obe. To mozno robia 10 rocne naivne hlupe deticky ktore sa chvalia medzi kamaratmi ze "mam dve priatelky"
Cudujem sa ze takyto napad moze vyjst z hlavy 15 rocneho
@24 10 rocne deti s nikym nechodia ved v takom veku sa biju chlapci s dievcatami...teda apson za mojich cias ...to co spomenul @Hasky robia aj starsi odomna a je to pekne svinstvo
ak by si začal chodiť s tou blbou, a po čase by ťa to už prestalo baviť, možno by nepochopila ani to, že už s ňou nechceš byť
no a tá nedobytná... rozmýšľal si o tom, prečo taká je? možno sa len nechce podobať na tie dnešné dievčatá, na ktorých stačí len zažmurkať a sú tvoje. možno ti chce len ukázať, že si samú seba váži a práve to by ťa malo na nej priťahovať. že sa nedá zbaliť len tak.
no a CO ak thy si blbý?? hm??? možno ta prvá moze vyzerať hlúpa,ale vies niekedy zdanie klame... no ak nemá 5,4 alebo 3 na vysvecku kazdy rok,tak podla mna ani sprostá nebude.. mozno len nevie tak komunikovať ako ta druha.. vsak to ja uz neviem,ved mozes skusit aj s tou co ma cislo 1 alebo s dvojkou..keď uz nemajú mena DD a este niečo,len aby si slečny vybrali teba.. príde niekto new a más po oboch tak prajem všetko nech sa vydari.. a ked uz nie podla teba,tak aspoň podla nich.. cize myslím jedničku a dvojku
zavri oci a predstav si povahy oboch bab. s ktorou si vies predstavit skvelý vecer, s ktorou sa citis lepsie a tak. a ak povies ze s oboma tak toto nema zmyslel riesit..
ALE JA BY SOM NEHCCELA BLBEHO CHALANA, NO DOBRE V TVOJOM PRIPADE BABU, LEBO AJ KED JEJ MOZES NATARAT CO CHCES, VZDY BUDES MAT POCIT ZE TI NA NEJ NIECO CHYBA CO MôZE BYT NAOPAK PRI TEJ NEDOBYTNEJ CI JAKA TO JE VYHODA LEBO VZDY BUDES MAT O CO BOJOVAT
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
Najprv som skúsil tú prvú. Zistil som, že je to mrcha...
Potom som skúsil tú druhú, s tou som nejaký čas bol, ale stálo to veľa síl, a výsledný efekt za to nestál.
Takže, ak to chceš mať jednoduchšie (za predpokladu, že tá prvá nieje mrcha) choď do tej prvej. Ak si lovec a máš rád výzvy, skús to s tou druhou. Ale pozor, čím dlhšie balíš babu, hoci úspešne, tým väčšia šanca, že spravíš chybu.
ale cisto v teoretickej hladine by som brala na tvojom mieste tu nedostupnejsiu.
a je to v uvodzovkach, chapes nie?
vyberať si medzi niekým je vrcholne ponižujúce pre všetky strany a už len myšlienka na to, že neviem čo chcem by ma ako holku od teba odradila
Cudujem sa ze takyto napad moze vyjst z hlavy 15 rocneho
-------------
tot moj debilny nazor
no a tá nedobytná... rozmýšľal si o tom, prečo taká je? možno sa len nechce podobať na tie dnešné dievčatá, na ktorých stačí len zažmurkať a sú tvoje. možno ti chce len ukázať, že si samú seba váži a práve to by ťa malo na nej priťahovať. že sa nedá zbaliť len tak.
riad sa srdcom nie havou ta ta iba metie a ches tu druhu viem to DD tak ber ju...
ALE JA BY SOM NEHCCELA BLBEHO CHALANA, NO DOBRE V TVOJOM PRIPADE BABU, LEBO AJ KED JEJ MOZES NATARAT CO CHCES, VZDY BUDES MAT POCIT ZE TI NA NEJ NIECO CHYBA CO MôZE BYT NAOPAK PRI TEJ NEDOBYTNEJ CI JAKA TO JE VYHODA LEBO VZDY BUDES MAT O CO BOJOVAT
the end