@google123 sak toto kofola zazenie smad, naopak coca cola ho este zvysi, v byvalej praci sme mali coca colu zadarmo mohli sme si brat aj domov, ajtak som si radsej kupoval kofolu.
@Pendecha mne zase light z Coca Coly chuti najviac lebo ta klasicka sa mi neda pit koli vela cukru (teda u nas do coly nedavaju cukor ale glukozovo-fruktozovy sirup, v USA davaju normalnu sacharozu) ale inak aspartam je hnusne svinstvo, ktore sa v peceni meni na formaldehyd ktory moze sposobit cirhozou pecene.
kofola čapovaná, ale ak si mám kúpiť v plastovej flaške, tak pepsi alebo koku .. kofola vo flaške mi nechutí
ale aj napriek nezdravosti a všetkým zlým slovám na všetky kofolové nápoje ich mám strašne rada a som frekventovaný pič tohoto cukrovo-kofeínového pôžitku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
pri tom moc neobľubujem tieto sladké nápoje
ale aj cola klasická (žiadna light ani zero) je fajn
@Pendecha mne zase light z Coca Coly chuti najviac lebo ta klasicka sa mi neda pit koli vela cukru (teda u nas do coly nedavaju cukor ale glukozovo-fruktozovy sirup, v USA davaju normalnu sacharozu) ale inak aspartam je hnusne svinstvo, ktore sa v peceni meni na formaldehyd ktory moze sposobit cirhozou pecene.
ale aj napriek nezdravosti a všetkým zlým slovám na všetky kofolové nápoje ich mám strašne rada a som frekventovaný pič tohoto cukrovo-kofeínového pôžitku