ak je ľavica to čomu sa hovorí neo-liberáli, resp. rozumnejšie a popisnejšie "kultúrni neo-marxisti", tak žiadnu, lebo rasistov a sexistov presadzujúcich zákonmi prikázanú diskrimináciu neuznávam.
v západnom svete to tak je. či aj u nás, to si nie som istý.
skutočná lavica už neexistuje ako bolo už spomenuté vyššie sučasná "lavica"teda neomarxisti sa viac stará o ilegálnych migrantov z Afriky ako o práva pracujúcich Európanov
A ešte mi k @3 napadá, že krajná ľavica (teda zo spektra, ktoré sa pokladá za za slobodárske, nie teda autoritárski komunisti a podobná.. ehm, cháska) máva dosť nedôveru k voľbám toho, kto im bude vládnuť. Hovoriť o "anarchistickej vláde" je totiž nezmysel.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
v západnom svete to tak je. či aj u nás, to si nie som istý.
Ale áno, moje srdce bije skôr naľavo, než napravo, heh.
A ešte mi k @3 napadá, že krajná ľavica (teda zo spektra, ktoré sa pokladá za za slobodárske, nie teda autoritárski komunisti a podobná.. ehm, cháska) máva dosť nedôveru k voľbám toho, kto im bude vládnuť. Hovoriť o "anarchistickej vláde" je totiž nezmysel.
Hovno s prívlastkom je tak či tak hovno.