@mm47 no ani ten obchod nemam na blizku a ani ta cena mi nevyhovuje lebo treba uznat ze to nema ani z dalekaaaaaaaaaaaa tu hodnotu aj keby bola neviem aka dobra mala by stat max. 10 €
@mm47 tak ja by som ani za 15-20 nekupil pre mne je pristupna cena tak do 10 € a v MA je taky obchod kde maju vzdy pred sviatkami takto ceny aj na dost kvalitne veci ... napriklad teraz som kupil jelzinku vodku liter za 7,74 € a jahodu Rudolf Jelinek za 7,58 ci jak 0,7micku
no jo jebem na to najebem sa tak ci tka nech je vodka jaka chce ............ a inak nejsom ani nejak najebany ale uz mi to tak jebe ze nevieme co robitm len ked som najebyny tak pisem kokotinyyyyyyyyyyyyyyy ale tak som najebaynay to sa musi nebchy t ale som sam .ä
@n0win0u no co som nwuevanky .tak sa necudukj ,,, s a nrcjapem sko som dokazal napisatvprrd tym nnotmalny koment a to este aj sim na mobily a najebanuy :d samoxrejmwe
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
A neft vodka ma kurevsky dobru flasu.
ale finlandia neni zla (az ma napina ako to pisem
ľúbim fínsku, ešte viac ľúbim fínsku v akcii, a som ochotná jej obetovať všetky moje zásady i zdravý rozum.
ešteže nebýva v akcii často.
Minule som len tak kukal na nete a nechapal som ze kolko druhov a z akych vsetkych krajin su vodky
no neznasam vodku
Ale keď už vodka tak som sprostý klasik takže buď Absolutku alebo Amundsenku >xD
V piatok boli všade v KE akcie na Nicolaus Cranberry, čiže na dozvukoch som toho zazrela asi šesť fliaš, a táto spomienka ma oberá o vôľu žiť
a ja neviem, ktora pride pod ruku tu pijem
» www.facebook.com/photo.php?fbid=...