@kosmiklove lenze ja nehovorim o dotykovkach, tie vobec neviem aké sú SE.. ale nokie nemám rada ako klasicke mobili, neuveritalne komplikovane.. SE klasicky mobil su skvele, vsetko vydrzia, jebne do vody a este fungoval potom.. su uplne jednoduche, velmi prehlane, dobre vymyslene, ku vsetkemu sa dostanem velmi rychlo, pekna grafika atd.
@lenkaska1 tak to si si teraz pekne nasrala do huby
k veci:
- co sa tyka vydrze, zalezi od modelu a jeho konstrukcie...niektore telefony znesu viac a niektore menej...keby som mal porovnavat tvoj SE s s klasickou nokiou 6300 ktora ma kovovy kryt tak neviem ktory by viac vydrzal...
- co sa vody tyka, tu nema rad ziadny telefon...pokial ho po okupani hned zapnes tak ti takmer na 100% skape...ak ho rozoberes a vysusis alebo proste len nechas uschnut tak bezproblemov funguje dalej skoro kazdy telefon...u nokie to mam aj vyskusane...funguje doteraz..
- co sa tyka ovladania...toto fakt moze povedat nechcem napisat kto pretoze nokia je najjednoduchsia...
@riaaa kazia? ze o tom neviem...vsetky mobily sa kazia...a myslim ze najviac kazove su samsungy...inak zrovna E6 by som neodporucal...radsej tu E7...je to sice dobry mobil...ale je skor na pracu pretoze ma ine rozlisenie ako vsetky ostatne nokie a s tym aj spojena nekompatibilita niektorych programov a hlavne hier..
Nokia je des - mama furt má nokie a ona s nimi zaobchádza úplne opatrne, a za pár mesiacov jej začne z ničoho nič totálne blbnúť a to už nwm kolko nokii sa jej takto pokazilo... ja mám furt SE, ktorý mi jebne každý deň niekolkokrat pomaly (čo už so mnou a furt žije
a navyše na SE možeeš hneď vytočiť koho chceš, je to tam proste milionkrat lepšie.. napriklad aj to skratkove tlačitko atď.. je to proste uplne genialne a na nokii to nemáš.. na tých klasických modeloch.. alebo hned si iba prepnem na to v menu na čo chcem, podla tlacitka a ni to na niektorych nokiach vobec nemas.. proste NEZNASAM ich!!! aj ta ich galeria je totálne na kokot s prepáčením
@kosmiklove no tak mama ich uz viac tych nokii vystriedala.. ja som najviac bola spokojna s SE K610i.. teraz mám Elm, s nim som tiez spokojna.. ale geniálny je aj C905... a mama nwm jake mala nokie.. akože samozrejme mala horšie že tam nemala wifi a tak.. ale celkovo tobolo zlé aj tie repráky hrôza.. a prehrávač ani nehovorím
@lenkaska1 lol ako som si myslel...ked uz porovnavas tak porovnavaj telefony rovnakej kategorie...
keby mam porovnat tvoj elm napr s nokiou e52 tak nokia je na tom samozrejme lepsie...OVELA LEPSIE...
porovnavat najlacnejsi model nokie s priemernym modelom od SE je teda mudre
co sa reprakov tyka tak se ich ma troska lepsie lebo vlastnia znacku walkman ale je nokia xpress music tak cely se sa moze skovat...to co dokaze nokia 5800 som este nikde nevidel ani nepocul...telefon je to sice nic moc ale tie repraky su bomba
@kosmiklove lenze mama mala rozne nokie.. a nepacili sa mi ani fotrove nokie, co on uz mal vyssi level. .nechcela by som ich vobec.. a ten SE k610i je predsa uplne lacny a ma vsetko co som v tej dobe od telefonu ocakavala.. ale ja porovnavam proste to, že mne sa nokie všeobecne vôbec nepáčia
@tomtoylc sak ale kde ma toto uroven? to ako keby si zoberem do ruky htc wildfire s a samsung salaxy s3 a prehlasim ze neznasam htc pretoze samsung ma krajsiu grafiku, je rychlejsi a dalsie podobne argumenty ktore su samozrejmostou pretoze v je v telefonoch rozdiel zhruba 500 eur
najskor vytahuje ze jej foter ma nejaky lepsi telefon od nokie a ked ju dlhsie natahujem tak mi napise ze ma nejaky lacak s 2mpix fotakom -.-
@kosmiklove@tomtoylc ja som iba hovorila svoj názor, že mne sa klasické telefóny NOKIE vôbec nepáčia - celé to spracovanie, a práve naopak, veľmi som spokojná so SE.. spracovanie všetko.. ako je spravené menu v nich a tak.. a aj všetci v mojom okolí čo mali SE tak boli spokojní.. toť vše -.-
@24 lol ale ja sa stále bavím o obyčajných telefónoch.. tak ešte pred 5 rokmi to bol 2mpx foťák.. ja som tým iba reagovala na to, že síce matka mala každopadne aj tie nokie dáke lacné - ty si tusim pisal že to preto bolo že také zlé, tak aj som napísala, že otec mal aj na tú dobu drahšie, a tiež boli napiču
@kosmiklove ... to mi je jasné ale ešte moja N8 šlape a uvažujem v budúcnosti nad 808čkou ... po Symbiane , rok 2014-16 to bude asi WP8 ale to je ešte ďaleko
@lenkaska1 a ja som sa pytal ktore boli tie "drahsie" ...na tu odpoved stale cakam...
@tomtoylc rozmyslam ze 808cku nekupim vobec...naco by mi bola? oproti N8 su zmeny len minimalne...lepsi fotak a kamera (to co ma N8 mi momentalne plne postacuje) o trochu vacsi display a silnejsi procak ktory symbian moc nevyuzije...
mimo to N8 dostane FP1 tiez (a keby nie tak uz je na dailymobile portovany s kopec dalsimi vychytavkami) takze po sw stranke si budu rovne...jedine ak by bola na pausal (koncom roka mi konci) za dobru cenu...
este sa mi lubi lumia 900 ale ta ma v podstate vsetky nedostatky ktore mi vadia na lumii 800 takze neviem neviem...
@kosmiklove ... tak ja počítam s tým , že N8 mi vydrží ešte ten rok dva možno aj viac , poprípade ju preňechám bratovi a kúpim si 808čku ... mňa na nej celkom láka ten fotoaparát
... ale WP ma stále nejak neoslovil, má pár ,,zádrhelov,, ktoré mi prekážajú , uvidíme časom ale čo sme spolu debatili tak tie hlavné nedostatky by sa mali vyriešiť
@lenkaska1 a stebou sa odmietam baviť na ,,túto,, tému ... lebo neviem ako môže niekto povedať, že SE má dobré spracovanie , to je skôr výnimka ako pravidlo narozdiel od materiálov , ktoré používa nokia ... ty si nevidela 95% mobilov na trhu takže môžeš porovnávať s prepáčením kulové
ale s kosmiklove môžeš pokračovať kým má ešte nervy v zásobe
@tomtoylc nemyslela som konštrukciu, stor je skor nokia lepšia, ale čo sa týka že ako má spravené menu atď.. z vlastnej skusenosti.. je mi ľuto že ste ma nepochopili.. majte sa pekne
@lenkaska1 S40 telefony od nokie nemaju menu bohvie ake to je pravda ale S60 su na tom omnoho lepsie...
@tomtoylc rozmyslam zatial nad tym galaxy note...uz na htc troska spekulujem ako dosiahnut niektore veci tak ako som zvyknuty so symbianu ale sa mi to nelubi zatial som objavil iba dobry black list..s tym som spokojny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
» www.fony.sk/clanky/5909-nok...
k veci:
- co sa tyka vydrze, zalezi od modelu a jeho konstrukcie...niektore telefony znesu viac a niektore menej...keby som mal porovnavat tvoj SE s s klasickou nokiou 6300 ktora ma kovovy kryt tak neviem ktory by viac vydrzal...
- co sa vody tyka, tu nema rad ziadny telefon...pokial ho po okupani hned zapnes tak ti takmer na 100% skape...ak ho rozoberes a vysusis alebo proste len nechas uschnut tak bezproblemov funguje dalej skoro kazdy telefon...u nokie to mam aj vyskusane...funguje doteraz..
- co sa tyka ovladania...toto fakt moze povedat nechcem napisat kto pretoze nokia je najjednoduchsia...
Nokia je des - mama furt má nokie a ona s nimi zaobchádza úplne opatrne, a za pár mesiacov jej začne z ničoho nič totálne blbnúť a to už nwm kolko nokii sa jej takto pokazilo... ja mám furt SE, ktorý mi jebne každý deň niekolkokrat pomaly (čo už so mnou a furt žije
a navyše na SE možeeš hneď vytočiť koho chceš, je to tam proste milionkrat lepšie.. napriklad aj to skratkove tlačitko atď.. je to proste uplne genialne a na nokii to nemáš.. na tých klasických modeloch.. alebo hned si iba prepnem na to v menu na čo chcem, podla tlacitka a ni to na niektorych nokiach vobec nemas.. proste NEZNASAM ich!!! aj ta ich galeria je totálne na kokot s prepáčením
mne bezne telefon vydrzi dva roky bez toho aby sa na nom nieco pokazilo...
keby mam porovnat tvoj elm napr s nokiou e52 tak nokia je na tom samozrejme lepsie...OVELA LEPSIE...
porovnavat najlacnejsi model nokie s priemernym modelom od SE je teda mudre
co sa reprakov tyka tak se ich ma troska lepsie lebo vlastnia znacku walkman ale je nokia xpress music tak cely se sa moze skovat...to co dokaze nokia 5800 som este nikde nevidel ani nepocul...telefon je to sice nic moc ale tie repraky su bomba
a tie fotrove nokie co su podla teba "vyssi level" su ake?
a hlavne náladu sa baviť s niekym čo naozaj nemám páru o mobiloch
... ale zas treba ich vyviesť z omylu lebo šíria len obrovské bludy do sveta
najskor vytahuje ze jej foter ma nejaky lepsi telefon od nokie a ked ju dlhsie natahujem tak mi napise ze ma nejaky lacak s 2mpix fotakom -.-
ako toto je moc
...btw môj názor (orientácia) sa nemení ... stále by som si nič iné ako Nokiu nekúpil ... ten špatný , hnusný droid nechcem ani vidieť a iOS už vúbec
@24 lol ale ja sa stále bavím o obyčajných telefónoch.. tak ešte pred 5 rokmi to bol 2mpx foťák.. ja som tým iba reagovala na to, že síce matka mala každopadne aj tie nokie dáke lacné - ty si tusim pisal že to preto bolo že také zlé, tak aj som napísala, že otec mal aj na tú dobu drahšie, a tiež boli napiču
@tomtoylc rozmyslam ze 808cku nekupim vobec...naco by mi bola? oproti N8 su zmeny len minimalne...lepsi fotak a kamera (to co ma N8 mi momentalne plne postacuje) o trochu vacsi display a silnejsi procak ktory symbian moc nevyuzije...
mimo to N8 dostane FP1 tiez (a keby nie tak uz je na dailymobile portovany s kopec dalsimi vychytavkami) takze po sw stranke si budu rovne...jedine ak by bola na pausal (koncom roka mi konci) za dobru cenu...
este sa mi lubi lumia 900 ale ta ma v podstate vsetky nedostatky ktore mi vadia na lumii 800 takze neviem neviem...
... ale WP ma stále nejak neoslovil, má pár ,,zádrhelov,, ktoré mi prekážajú , uvidíme časom ale čo sme spolu debatili tak tie hlavné nedostatky by sa mali vyriešiť
@lenkaska1 a stebou sa odmietam baviť na ,,túto,, tému ... lebo neviem ako môže niekto povedať, že SE má dobré spracovanie , to je skôr výnimka ako pravidlo narozdiel od materiálov , ktoré používa nokia ... ty si nevidela 95% mobilov na trhu takže môžeš porovnávať s prepáčením kulové
ale s kosmiklove môžeš pokračovať kým má ešte nervy v zásobe
@tomtoylc rozmyslam zatial nad tym galaxy note...uz na htc troska spekulujem ako dosiahnut niektore veci tak ako som zvyknuty so symbianu ale sa mi to nelubi zatial som objavil iba dobry black list..s tym som spokojny