Všetky sú dobré, ale nápad I je zle preformulovaný. Aby to ludia pochopili, mal som na mysli to, že trestnoprávne zodpovední by mali byť nielen ludia nad 18 rokov, ale aj 15 roční a mladší ludia. Vid. napr. Miloslavov.
Takže do basy by mali ísť aj trebárs 12 ročný, pokial spáchaju nejaky trestný čin.
@cltr0n@7 Ano, zahalene zeny! To bolo zhruba v tom obdobi, ked zvazoval, ze by sa nechal umiestnit do domova dochodcov. Inak ale fakt. Nedoceneny! To more chcem
@cltr0n@7 Aha, tak ty si to už spomenul, to s tými zahalenými ženami. Lenže to malo väčší dosah ako len Birdz. Najskôr to napísal na blogu na Postoji a tam to zdielal napr. aj Havran, Šimečka a iní liberáli. Dostalo sa to všade veľmi rýchlo.
@james98@17 áno a najviac ma sere že te blog som ni nečítal... všimol som si nejakú polemiku a až potom som zistil že to bol tento birdzovský polyhistor
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Takže do basy by mali ísť aj trebárs 12 ročný, pokial spáchaju nejaky trestný čin.
Tomáš je jeden z nedocenených velikánov tejto komunity!
Som agnostikom, nie ateistom.
jedina ulava, ze trest sa im uklada polovicny, oproti dospelym.