môj samozrejme sa mi páči
a nestretla som ešte taký čo by sa mi nepáčil, ale ako tak pozerám na zakladateľku tohto fóra, tak myslím že to bude ten, ktorý sa mi nepáči lebo znie jak z dákej telenovely
@ink ty si už starý birdzák, že? lebo tvoj nick som tu videla aj pred tromi štyrmi rokmi @echoechoecho , ty nedozneté trojnásobné echíčko...viac ma neuráažaj lebo ti tvoje doznievanie totálne preruším a pôjdeš robiť spoločnosť, ty romantik veľký tej tvojej žanete
@biancadetolle ja ta neurazam, iba vyjadujem svoj nazor..zmier sa s tym a sama dozni nie, dnes robim spolocnost uz inej slecne, ktoru netreba obtazovat
@kittyboo to fakt existuje na birdzi nick @jebozlesaaplani ? @echoechoecho užž ma nudíš, choď si na ulicu naháňať psov keď tvoju slečnu nemôžeš obťažovať
@biancadetolle ak ta nudim, tak mi neodpisuj taketo trapne psie komenty, radsej si chod klikat na mysku ..a moju slecnu netreba obtazovat, ona obtazuje mna vacsinou
@ink hej pamätám sa a medzi najstarších nickov myslím patrí aj @azel , ale nie som si celkom istá @echoechoecho fajn nebudem si ťa všímať, jednoducho sa ti otočím chrbtom a bude :-S
@lawey máš pravdu na hajzelbabu som celkom zabudla, ale to preto lebo ten nick už dávno na birdzi nie je @echoechoecho to až po 22-tej, teraz by ťa vyhodili na ulicu zbierať psie výkali
@biancadetolle ja ti hned ukazem, aky som "slabulinky" som len zvedavy na tu tvoju silu fajn, chcem na psika od teraz a pravidelne ..a dufam, ze mas cop
@biancadetolle uz mam dost tych kecov o traseni, pod sem ty mala sucka, aby som ti ukazal ako sa to robi, a potom sa budes zvijat ja ti dam...ale nie takto verejne na birdzi a nerob tu take sceny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
124 komentov
teraz neviem či sa ti to páči alebo nie
a nepáčia sa mi všetky nicky v ktorých sú čísla, typu ludmila879706 alebo tak
a nestretla som ešte taký čo by sa mi nepáčil, ale ako tak pozerám na zakladateľku tohto fóra, tak myslím že to bude ten, ktorý sa mi nepáči lebo znie jak z dákej telenovely
@unspoken ,
ok
@burble tvoj sa aj mne páči a tak isto aj @sveter
aj teba sa mám pýtať či sa ti ten nick páči alebo nie?
inak, @burble nicky s číslami sa ani mne nepáčia
midnight
trash
zelinka
bylinka
sturmer
biancadetolle ( )
lawey
sumivybanan
pyromaniak
firestorm
.. atď, veľa ich je
a čo sa mi nepáčia tak všetky v koncepte prezývka + číslo
teda ak je to odkaz na Tolkienovu Lúthien lebo príbeh o nej a Berenovi je podľa mňa najepickejšia knižná lovestory
a nepáči akékoľvek meno s číslami ako napríklad maťa344
inak...mne by sa páčil aj nick paniucitelka
a vobec sa mi nepaci Obtazovanazaneta
ach ty trojnásobné echo kto je tá @obtazovana zaneta?
@darkestangel ,
ale nie, ten tvoj sa ti najviac hodí
@echoechoecho , ty nedozneté trojnásobné echíčko...viac ma neuráažaj lebo ti tvoje doznievanie totálne preruším a pôjdeš robiť spoločnosť, ty romantik veľký tej tvojej žanete
acvd43xa7w
narazuvzdornaa
luthien
mielikki
obliviate
@echoechoecho užž ma nudíš, choď si na ulicu naháňať psov keď tvoju slečnu nemôžeš obťažovať
a nepáčia sa mi čáslové a zložité nicky...
@echoechoecho fajn nebudem si ťa všímať, jednoducho sa ti otočím chrbtom a bude :-S
a inak mám rada svoje dva
@echoechoecho to až po 22-tej, teraz by ťa vyhodili na ulicu zbierať psie výkali
naschvál idem hľadať @uspavanocka
aj tvoj je pekný
@ acvdblabla ?
je naozaj vtipný nick, ale keby nemal tam to doboha ani by moc nebol
vidíš palinko asi nie
a tiež neznášam číselné. takisto, ako všetky tie číselné kapely typu blink182, rybičky xy smiley:, sum xy...
všetko čo má nakonci číslo je zlé.
ciernaruzicka
frflos
flussica
a môj bývalý flyleaf na ktorý už nemám heslo
aj mne sa páči ten tvoj a krom toho aj @ciernaruzicka a @nicmanenapada
ty slabunký odvarík echa, čo ty chceš? na psíka? tak fajn, pome na to, ale buď ihneď alebo nikdy
už sa celá trasiem, ale nie od straachu pred tebou
aj ty si na birdzi už hodne dlho, že? pamätám sa na teba
nepaci sa mi @Bjecm2yngn8j2g8bf6yxp7mb9h
ja som si myslela, že sa ani nevrátim a vidíš znova som tu
vsetkynickyobsadenedoboha
hovnisko
hnisavica
hajzelbaba
tieto boli su a budu top
ale aj popolcek
teba som tu veky nevidela