@rookie no napr mne by vobec nevadilo keby tu niekto napisal ze mam skaredy nick ..uz len z toho dovodu ze to bol prvoplanovy a necakal som ze sa tu zdrzim dlhsie ..
@biancadetolle nie o to nejde ...kdeze ...tak dobre paci sa mi napriklad nick spacecowboy ale ktori sa mi nepaci no uff to fakt netusim nejaky co by mi prekazal asi nie je
@biancadetolle aj tak dakujem no teraz neviem, ktory nick sa mne najviac paci, je ich viac, ale bude to taky, co nemam problem napisat a kontrolovat, ci tam nechyba nejake pismeno alebo cislo, lebo je komplikovane...tak dajme tomu, ze @bluepanter heh, aspon si splhnem
Mne sa páčia také, čo sa dobre vyslovujú a dobre znejú na ucho... sakul, bluepanter, spacecowboy (to tu už ktosi spomínal), ... Ale je možné, že som ešte neobjavila všetky pekne znejúce...
@ biancadetolle uf uz som to na nejakom fore tu vysvetlovala ale nezainteresovani do toho pribehu, to moc nepochopia ono do mojho nicku sa vsunulo vsetko asi a dakujem teda
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
nepáči: @hnisavica fuj!
@snehovavlocka aj mne sa snehovavlocka páči...ale sry nie najviac.
Existuje vôbec na birdzi nejaká vilaamalka?
A viete aký nick ma zaujal? Zaujal a nie že by sa mi páčil... @chcemsex
a nick @gothicpoethic je velmi krasny
a este nick @mensrea aj ked neviem co to znamena
a este @holaritka @jogurtovakultura a este tu raz bolo ze @rozpicenepodkokotie
a také originálne, dobre modelujúce je bezpochybne @mamradadeli čiže v preklade mamradamilkyway
Nevysvetlíš?
A@insomnya sa mi páči ako nick, ale to čo znamená...e e e
a jeden sam i protivy ale to si necham pre seba
A nepacia sa mi tie s cislami.
a videl som nick...ze vraj @hovedo...ci tak nejak, ale to sa mi vobec nepaci.