to sú možnosti Ja preklikávam cez Tasr.sk, etrend.sk, rt.com, news.sky.com, síce potom si pozriem aj tvnoviny.sk, noviny.sk, cas.sk a smejem jak na rozdiel v sposobe podania informácií na základne vlastníka a orientácií daných tlačových agentúr.
Nemam vobec info, nakolko som rezignoval, nema to zmysel sa tym zatazovat asle ten dennikn normalne poskytuje aj nazory, informacie proti usa , eu a zapadnej europe? Nazory v prospech ruska?
@carpathian mozno to tak vyzeralo ale nebolo to tak myslene.
Ta pravda samozrejme nie je stale na strane ruska, ja mam rusov cim dalej tym menej rad, nakolko som presvedceny cim dalej viac ze cely zmysel zivota 90 percent rusov je iba o tom: zohnat peniaze na vodku, kupit vodku, ozrat sa do nemoty..
Ale ukaz mi na sme, novy cas, aktuality, pravda, pluska, topky jeden jediny clanok kde dpochybnuju zapad, usa, eu, nato?
Proste to by pre mna znamenalo ze sa to medium naozaj snazi byt objektivne ak by som tam videl aj protiamericke informacie..
Takze podla teba su noviny neutralne a pravdivne, ak explicitne "poskytuju nazory proti niekomu" a "nazory v prospech niekoho" ?
podla mna treba pisat raz v prospech jednych a raz v prospech inych- teba podla toho ako to naozaj je
podla mna ani jedna strana- ani USA ani Rusko nie su iba dobre alebo iba zlé
@hadimistr chapem. Ja som skor pro-europsky ako pro-americky. Ale neda sa upriet americanom, ze na konci druhej svetovej vojny to boli oni, kto utekal do Europy rychlo zapichnut vlajku, aby ukazali rusom, ze si nemaju narokovat celu Europu. A tie staty, co skoncili na "americkej" strane sa mali dobre a relativne rychlo sa z povojnovej depresie dostali. Zato my... my sme sa z toho nedostali doteraz.
Ja milujem rusku kulturu a rusky jazyk. Ale co sa tyka politiky, je to pre mna stat na hranici fasizmu. A problem je presne tam, kde si napisal. Banda alkoholikov a degeneratov co ma volebne pravo si zvoli oligarchiu na cele s Putinom.
A trapna Europa je totalne neschopna. Zaspali sme dobu. Sme sa viezli na uspechoch co sa udiali niekedy v stredoveku a zabudli sme sa pohnut. Zatial co cely svet zbroji, buduje, ojebava, riesi ropu, plyn a potraviny, tak my sa tu natahujeme s grekmi o kokotinach, splachujeme peniaze do zachoda a potom zrazu ked mame rusku armadu pomaly na hraniciach, tak sa tvarime prekvapene. Keby nebolo americanov tak by nas rusi uz davno asi okupovali, lebo Europa je jedna neschopna radoby-federacia.
Jediny dovod, preco stale drzime Grekov v unii a v eurozone je ten, ze keby ich posleme do pice, tak sa este viac naklonia k rusku a zrazu by sme tu mali pro-rusky stat v strede nasej mapy. A tiez by sme vyzerali ako neschopni kokoti, co vyzerame aj bez toho. Europa je moc kulturne a etnicky roznoroda a moc nacionalisticka na to, aby sme mohli fungovat ako federacia (ako USA napriklad). Rusko sa ani nemusi snazit a rozmontuje nas na suciastky.
@18 v podstate súhlasím s týmto názorom,i ked je rozdiel niečim sa nadmerne zaťažovať,a o niečo sa zaujímať,byť informovaný o dianí v spoločnosti...človek môže mať na prvom mieste seba,svoju rodinu a zároveň si aj niečo prečítať,aby mal prehľad
@carpathian to je pravda samozrejme..ano ako o tom netreba pochybovat ze stalin by ovladol celu europu ak by americania neprisli..
A zapadna polka europy je na tom neporovnatelne lepsie ako vychodna 1945-1990 proruska.
Rusko..tak pre mna je to v prvom rade 16 mil km nadhernej prirody..
Ludia su to otvorenejsi ako zapaniari, ti sa len tvaria ake je vsetko super, usmev od ucha k uchu falosny aj ked je clovek nestastny.. Povaha ludi sa mi jednoznacne viac paci ruska- otvorenejsia..
Ruska kultura..ako medzi milionmi alkoholikov sa samozrejme nasiel obcas nejaky genialny spevak, skladatel, spisovatel.. Ale hovorim 90 percent rusov sa ich zivot toci iba okolo vodky..( podla mna, rad by som sa mylil ), taktiez na to aka je to prirodnymi bohatstvami neuveritelne bohata ktajina tak je absolutny nonsens ze 50 z 200 milionov rusov realnbe nema peniaze na jedlo!! A absolutne zakladne zivotu nevyhnutne potreby..bez ohladu na socializmus, kapitalizmus skratka to je nonsens .
Inak priklad ruskeho imperializmu je Finsko. No nestacilo im ich 16-17 mil km stvorcovych ale stovky rokov nedali pokoj finom, vkuse do nich jebali a chceli si privlastnit co najviac z ich 320 tisic km..
@hadimistr hej, ved kamosi rusi vravia, ze "na jaku picu nam je nejaky skurveny Krym. Nemame dost uzemia? Ani toto nema peniaze a este nam treba nejaky Krym zivit" ale tak je to teritorialna vyhoda, pristup k ciernemu moru a flotile. Přes to vlak nejede
Hrozne kolko ludi čita denník n! Putin je zlo (nie Rusko alebo Rusi ale konkretne Putin) ale to neznamena že Hríb je lepší. Nekritizuje Rusko za to že pácha zlo ale preto lebo mu to po finančnej stránke vyhovuje kedže je oficialnym potomkom Morganovcov ludí ktorí vedú EU a tým pádom je nepriatelom Putina. Ale má smolu lebo kedze nemá ekonomické vzdelanie môže byt aj 100 krát Morgan nemoze rozkazovat ani Ficovi nie to ešte Putinovi. Tento Hríb verejne bez hanby porušuje zákony a šíri videa propagujúce násilie. Podla neho bolo zabitie vyše miliona ludi OK. Ano je my jasne že všetky media klamu ale Hrib to robí tak otvorene až mi sánka ovísa.To snad už prekonalo aj Fica. Za všetko hovorí napríklad vyjadrenie hosta v relácii pod lampou: ,,Ja si nemyslím že Bush klamal" ...
Ako rád si prečítam správy z domova, ale ešte radšej si oddýchnem pri nejakoum autobilde alebo NČ krížovky + výhoda že si ľahko objednám cez » istanok.cas.sk/... a na záchode pekne na iPade trávim dlhé chvíle
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Citavala som sme, teraz N, papierove HN, inak len zahranicne, BBC, Business Insider, na strankach Huffington Post som cele dni
Ziadny..
Ani jeden nepatri ludu..
Kazdy jeden patri vplyvnym, bohatym ludom ktory pisu, zverejnuju clanky a informacie tendencne v prospech vplyvov im spriaznenym.
Takze podla teba su noviny neutralne a pravdivne, ak explicitne "poskytuju nazory proti niekomu" a "nazory v prospech niekoho" ?
co keby radsej poskytovali pravdu, nezavisle na tom, komu to hraje do karat?
Ta pravda samozrejme nie je stale na strane ruska, ja mam rusov cim dalej tym menej rad, nakolko som presvedceny cim dalej viac ze cely zmysel zivota 90 percent rusov je iba o tom: zohnat peniaze na vodku, kupit vodku, ozrat sa do nemoty..
Ale ukaz mi na sme, novy cas, aktuality, pravda, pluska, topky jeden jediny clanok kde dpochybnuju zapad, usa, eu, nato?
Proste to by pre mna znamenalo ze sa to medium naozaj snazi byt objektivne ak by som tam videl aj protiamericke informacie..
Chapes?
Zbytocne sa zatazovat niecim co nemas sancu ovplyvnit, iba sebe samemu tym skodis a nic tym nevyriesis.
Ani vobec neviem napriklad prakticky nic o vahostave, hediny clanok som o tom necital: mna sa to netika, neriesim to, nezaboeram sa vobec tym..
Riesim si svoj zivot v porvom aj poslednom rade..
Ked uz bude vojna na vychodnom slovensku tak sa odstahujem do kanady alebo usa a budem si tam riesit svoj zivot
priklanam sa k tomuto nazoru
co keby radsej poskytovali pravdu, nezavisle na tom, komu to hraje do karat?
to by bolo fajn ale take asi nie su ani jedny
a človek si tu pravdu často nevie overit ako ako mas vediet
komu verit ?
podla toho čomu veri vacsina ?
podla mna treba pisat raz v prospech jednych a raz v prospech inych- teba podla toho ako to naozaj je
podla mna ani jedna strana- ani USA ani Rusko nie su iba dobre alebo iba zlé
Ja milujem rusku kulturu a rusky jazyk. Ale co sa tyka politiky, je to pre mna stat na hranici fasizmu. A problem je presne tam, kde si napisal. Banda alkoholikov a degeneratov co ma volebne pravo si zvoli oligarchiu na cele s Putinom.
A trapna Europa je totalne neschopna. Zaspali sme dobu. Sme sa viezli na uspechoch co sa udiali niekedy v stredoveku a zabudli sme sa pohnut. Zatial co cely svet zbroji, buduje, ojebava, riesi ropu, plyn a potraviny, tak my sa tu natahujeme s grekmi o kokotinach, splachujeme peniaze do zachoda a potom zrazu ked mame rusku armadu pomaly na hraniciach, tak sa tvarime prekvapene. Keby nebolo americanov tak by nas rusi uz davno asi okupovali, lebo Europa je jedna neschopna radoby-federacia.
Jediny dovod, preco stale drzime Grekov v unii a v eurozone je ten, ze keby ich posleme do pice, tak sa este viac naklonia k rusku a zrazu by sme tu mali pro-rusky stat v strede nasej mapy. A tiez by sme vyzerali ako neschopni kokoti, co vyzerame aj bez toho. Europa je moc kulturne a etnicky roznoroda a moc nacionalisticka na to, aby sme mohli fungovat ako federacia (ako USA napriklad). Rusko sa ani nemusi snazit a rozmontuje nas na suciastky.
Ale to je tu uz stovky rokov, vlastne tisice, kazda risa sa snazila vojnami rozsirovat svoje uzemia
A zapadna polka europy je na tom neporovnatelne lepsie ako vychodna 1945-1990 proruska.
Rusko..tak pre mna je to v prvom rade 16 mil km nadhernej prirody..
Ludia su to otvorenejsi ako zapaniari, ti sa len tvaria ake je vsetko super, usmev od ucha k uchu falosny aj ked je clovek nestastny.. Povaha ludi sa mi jednoznacne viac paci ruska- otvorenejsia..
Ruska kultura..ako medzi milionmi alkoholikov sa samozrejme nasiel obcas nejaky genialny spevak, skladatel, spisovatel.. Ale hovorim 90 percent rusov sa ich zivot toci iba okolo vodky..( podla mna, rad by som sa mylil ), taktiez na to aka je to prirodnymi bohatstvami neuveritelne bohata ktajina tak je absolutny nonsens ze 50 z 200 milionov rusov realnbe nema peniaze na jedlo!! A absolutne zakladne zivotu nevyhnutne potreby..bez ohladu na socializmus, kapitalizmus skratka to je nonsens .
Inak priklad ruskeho imperializmu je Finsko. No nestacilo im ich 16-17 mil km stvorcovych ale stovky rokov nedali pokoj finom, vkuse do nich jebali a chceli si privlastnit co najviac z ich 320 tisic km..