no, zatiaľ USA riadne dobre odoláva, dúfam, že aj postúpia i keď to, čo tam dokazuje Panarin, to je jak out of this world už sa na neho teším v Chicagu
ale zatiaľ je to brutalita obstreľujú ich, ale furt nedali ani Ovi nepomáha zatiaľ...
Niektorí jedinci ste tu dobre obmedzení teda
Trepete o ruskej mentalite ani ste v Rusku neboli.
Nevadí dnes je u každého "vymytého" kokota cool nenávidieť všetko ruské
@n0win0u no.. asi som sa vyjadrila nejasne, ale tak páči sa mi, že štát myslí na svojich ľudí a že najprv dajú sebe a potom svetu, zatial čo my robíme opak
ako jedna pani v rusku povedala "Rusi Putina milujú, svet ho nenávidí"
@alex458 jaaaj rusko mysli na svojich ludi? preto viac ako polovica obyvatelstva je na pokraji absolutnej chudoby, zatial co moc a peniaze su centralizovane v rukach oligarchov jj tam sa isto-iste mysli na bezny lud.. get real
ekonomicko politicko vojnova strategicka hra simulacia realneho sveta. hrajte za slovensko v online hre a pomozte mu v konkurencii 54 statov sveta. vyborna slovenska a svetova komunita. pridaj sa k nam, slovensko potrebuje prave teba » secura.e-sim.org/lan.40774/...
@sugy1 Bola si z Rusom že vieš ja som sa z Rusmi stretol a poviem ti že nie sú tak nechutní ako si myslíš nebuď rasista a maj rada Rusov... Zdá sa ti chutnejšie keď sa ti po ulici potuluje kde jaké ľudské hovno úchyláci a asociáli s právom na život?
@hadimistr No vždy to vyznie lepšie ako tá západná mentalita.
1.Počkať kedy vyplatia sociálku
2. Za sociálku si kúpiť drogy
3. Predávkovať sa a potom vyfajčiť černocha...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
To je veľmi odborné hľadisko.
na USA sa mi páčia mestá, stavby, príroda
na Rusku mentalita ľudí, kultúra, jazyk atd
no, zatiaľ USA riadne dobre odoláva, dúfam, že aj postúpia i keď to, čo tam dokazuje Panarin, to je jak out of this world už sa na neho teším v Chicagu
ale zatiaľ je to brutalita obstreľujú ich, ale furt nedali ani Ovi nepomáha zatiaľ...
Nechutný národ.
a inak @4 ako sa ti dpc moze pacit ruska mentalita?
1. Zohnat peniaze na vodku
2/ kupit vodku
3. Ozrat sa ako svina
A sibir? 10 mil km4 lesa ?
Trepete o ruskej mentalite ani ste v Rusku neboli.
Nevadí dnes je u každého "vymytého" kokota cool nenávidieť všetko ruské
ako jedna pani v rusku povedala "Rusi Putina milujú, svet ho nenávidí"
a Putina miluju tak, ako v korei kim-conga...
» secura.e-sim.org/lan.40774/...
1.Počkať kedy vyplatia sociálku
2. Za sociálku si kúpiť drogy
3. Predávkovať sa a potom vyfajčiť černocha...