@ interrupcio , @ enos ,@ pubertslatinocelny, @ druheja, @ hluzar,@ sidage,@ hnisavica a ešte mnoho ďalších chrumkavých s ktorími si píšem.................filip
@sango pretoze jej bulvy meraju ako prsia lolo ferrari
@hellium pretoze mi vzhladom pripomina Rose Byrne, krasnu herecku
@bluepanter pretoze ho moze ktokolvek a kedykolvek vyuzit
@tomas pretoze uz polroka nemam v redaktorskom systeme tlacitko pridat clanok a posledne mesiace aj ziaden pristup do malina..a jeho komunikacia s jeho poddanymi je nulova..
Kazdy je v niecom talentovany viac, v niecom menej urcite je na kazdom co obdivovat ....
poviem to tak... nevazim si len ludi ktori sa hrabu do niecoho comu prd rozumeju a odporucam im aby sa zamerali na to, kde aj maju sancu nieco dokazat....
@nicmanenapada si super synček, dúfam, že ti to budem môcť povedať čoskoro tvárou v tvár. Nemám rada čisto netkomunikáciu.
Inak obľúbený Birdzáci sú jednoznačne @mirkova@titusik@vlcica1989@alysia@athelasil@bluepanter samozrejme moj synček, čiže @nicmanenapada ale samozrejme nájdu sa aj ďalší ale o takej skorej rannej hodine ich nevládzem menovať, ked naštartujem mozog, tak dodám aj tých na moju čestnu listinu...
@flussica Tak už vieš ...A vóbec to nie je preto,že si jediná moja sestrmm (Áno,veľa irónie,ale myslím to vážne.. ...Oba Aj predchádzajúcu reakciu,aj túto )
@nicmanenapada to je rozkosne.. vcera som mu pisal sms a ts..dudri mu vraj pisal tiez.. snad do mesiaca to spristupni aj mne.. uz mam dva clanky madafaka.. a one, je tam uz carovne tlacitko?
@bluepanter Dúfam, že len na trojčlenku a bude sa to dať zrátať na prstoch štyroch vlastných, dostupných končatín, lebo s číslami nad 20 to s mojimi vedomosťami & schopnosťami rapídne klesá .
@bluepanter No, @flussica vidíš to, si na zjedenie! A panter sa zjavne drží hesla, že s jedlom sa nehrá, tak žiadna spoločná spoločenská hra asi nebude... :p
@bluepanter Spravne (No vidis, ak orychlo vies najst suvislost . Ved proti M.T. nemam vobec nic, to som sem vlozila pre nazov tej pesnicky, aby sa vedelo, co myslim . Ked na otazku "Co mas s ovsenouvlockou" odpovies "ranajky" ...
@bluepanter Mne už je jedno, kde Ty raňajkuješ, dôležité JE, kde by si MOHOL (*to je skoro, ako tá maturitná úvaha) . Mám v zálohe ešte dosť pesničiek o raňajkách, keď začneš moc rýpať a vytýkať túto konkrétnu .
Ach! To je jasnééé!! ALebo ani nie?? No.. naj @swissprincess@tooniickaaa - @avoktizapka neviem v ktorom poradíí!! ale všetci ste najj!! .. Hlavne tí čo čítajú moje blogy! Ale ni XD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
134 komentov
Na základe tvorby urcite titusik, divinatoire, anthvillie, to je taká moja top trojka z autorov mimo tých ktorých poznám bližšie
a tí ostatní tu už dávno niesú
A
@vast samozrejme!
A
@adrianne
a výmenu názorov aj keď sa v niektorých veciach nezhodneme, neberiem za nepriateľstvo..........filip
@semhamforas dík kapitán.............
@mielikki
@snehovavlocka
@bluepanter
@hluzar
@krampus
@anzu
@cy3aha
@zizisko
@ena233
@transplantovana
@pubertslatinocelny
@d170
@johnysheek
@drejka
a @pumaamravec , že mi popriala šťastie k maturitám .
A ešte som určite na niekoho zabudla, tak .. Ale PRIBLIŽNE títo .
@luc.ka lebo mi pomohla prekonat lenivost ist si vybavit brigadu do kina, do ktoreho aj tak pracovat nepojdem..
@dudri pretoze mi vymenil pred dvoma rokmi struny na gitare, tak na picu, az to nie je mozne
@nicmanenapada pretoze je to emoidny vyplakavac
@sango pretoze jej bulvy meraju ako prsia lolo ferrari
@hellium pretoze mi vzhladom pripomina Rose Byrne, krasnu herecku
@bluepanter pretoze ho moze ktokolvek a kedykolvek vyuzit
@tomas pretoze uz polroka nemam v redaktorskom systeme tlacitko pridat clanok a posledne mesiace aj ziaden pristup do malina..a jeho komunikacia s jeho poddanymi je nulova..
a teraz som vam nalozil.. zedzte ma! =D
sa mi krajšie bude spať Aj tak mám rád Hayley
poviem to tak... nevazim si len ludi ktori sa hrabu do niecoho comu prd rozumeju a odporucam im aby sa zamerali na to, kde aj maju sancu nieco dokazat....
Viac menej prioritni oblubenci co sa birdzu tika su @drejka @flussica @druheja @malapohroma
Ale ludi mam v podstate rad globalne.
@athelasil
lebo niekedy mi dá aj najesť a ja jedlo ľúbim
@shaolingirl
ja som Peťkyn synátor!
@dancuk
lebo máme spoločného bývalého
@kolini
lebo je večne psychicky indisponovaný ale aj tak sa snaží zaradiť do spoločnosti
@hajzelbaba
lebo si myslí že je pes a je to
(miesto fixky si predstavte foťák)
@tomas
lebo pol cca polroku môžem zase slobodne písať
@bluepanter
lebo ma zasvätil do e omazánky a tajov DP
@missnobody
lebo vie vybaviť najlepšie miesto na stanovanie na Ružinej
@strangelady
lebo len málokto je tak nezvyčajne vadný
a už sa mi nechce pokračovať lebo idem spať
ale určite nie @dudri
lebo nemá ofinku
Inak obľúbený Birdzáci sú jednoznačne @mirkova @titusik @vlcica1989 @alysia @athelasil @bluepanter samozrejme moj synček, čiže @nicmanenapada ale samozrejme nájdu sa aj ďalší ale o takej skorej rannej hodine ich nevládzem menovať, ked naštartujem mozog, tak dodám aj tých na moju čestnu listinu...
ja nemam nikoho C:
a nemozem zabudnut na moje nunu @lussana
ale dakujem...
@zizisko Neviem, iba tuším .
@shaolingirl
@0mega1
@evenie
@emma111191 ty si taka kruta =D
@nicmanenapada a uz mas aj pristup do maliny?
no ešte nie, ale on sa dočká
@indifferentgirl alias egohonička
@snehovavlocka môj najobľúbenejší ovečkomaniak
@flussica pre jej humor a vážny záujem o matematiku
@cherrylka08 lebo ma vždy nejako "dá dolu"
@sasi2680 s ktorou sa dá porozprávať o všeličom
@alysia lebo mi radí fajné knihy
@owad ma naučila pojem "hedonista" a biologickú terminológiu pre bežné javy
@shaolingirl lebo ma ochráni pred @alysia jedného dňa
@nicmanenapada lebo sa naňho dá spoľahnúť a dá sa mu veriť
@tenpatic technologický radca a biznismen
@kolini preto, lebo ma prestane využívať a nezabudne poslať FG
a veľa, veľa ďalších, lebo som ich tu spoznal za ten dlhý čas pomerne dosť
ďakujem priateľu
@kolini
od utorka tuším
moji obľúbení sú všetci tí, čo mi ostali v priateľoch..
vazne sa to pytam, chcem pocut tvoj nazor
@jeko ... preto, lebo...
@flussica nie, už teraz mám pre teba pripravené príklady
inak podľa nášho triedneho majú chlapci v tomto počítaní výhodu, môžu rátať až do 11
@hereiam
@matus123
@ena233
@mateko
@janatokaslem
@moonwalker
@dushqa
@fylo
@normalkomar
@elsi
samozrejme @katka01
@zajko30 ma vždy pobaví
dúfam, že som nikoho nezabudla
@ovsenavlocka
@snehovavlocka ale ovsenavlocka nie je ovečka
@bluepanter A ty máš čo s ovsenouvlockou?
Takže čo Ty vieš, čo my dvaja spolu ešte môžeme mať - veď nie vždy všetko, čo si panter navaril, si musí aj zjesť .
A ak sa Panter s jedlom nehrá, tak vlastne ostávam pri Flussici .
@flussica Tak do vášho vzťahu sa ja miešať nebudem, to je len medzi vami. (a kuchyňou)
@drejka aj ked ja pre nu evidentne nie
@snehovavlocka obišiel
len jedna otázočka... nepoužíval si pritom chrome?
@flussica tak asi prestávam teraz rýpať
@emmka98765 som neskutočne poctená tým, že som napísaná na prvom mieste viem, že to je asi len náhoda, takže nenadchne, ale poteší