volby.... to je otras. každa druha diskusia aj anketa je o tom, koho kto pojde voliť a potom si nadavaju do debilov že "si dement že takú stranu ideš voliť" a taketo.... na tie už ani neklikam :/
som s chalanom uz dva roky, vieme sa rozpravat otvorene o sexe ale bojim sa mu povedat ze chcem toto.. hento.. chcem naj kamoskynho ex a bojim sa ze spadne svet.. ... a tak no
Mne to nejak pripadá , že tu je nejaká autonomia desiatich ciatnikov, ktorí zabudli aké to je mať 15,16 a každého násťročného, ktorý nemá mentálny vek 40 idú zjebať do bezvedomia.
Skôr mi pripadajú trápne tie komentáre, ktoré tu dominujú (totálne od témy) , ako diskusie samotné.
Možno by si niektorí mohli/mali uvedomiť, že nie je ich povinnosť vyjadriť sa ku každej téme a nechať deti (ktorých je tu aj ked sa to na prvý pohlad nezdá) majoritná vačšina a nechať ich, nech si riešia svoje.
Ked je nejaká téma mimo mna, resp. nemám chuť sa vyjadriť, tak to proste nespravím.
Akú hudbu počúvaš? - táto téma tu už bola určite takmer 100 krát, doslova ale inak nič proti, odkedy je iný systém fóra, že neukazuje aktuálne príspevky, je mi to už jedno
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
moje meno je miss Brenda
videl som váš profil dnes
a ja sa záujem
si to láskavo uviesť vaše
záujem na mojom písomne
späť priamo na mail mi na
(Brendamoyo1@yahoo.in )
tak, že pošlem vám moje
obrázok a informácie o mne
vďaka,
brendamoyo1@yahoo.in
Skôr mi pripadajú trápne tie komentáre, ktoré tu dominujú (totálne od témy) , ako diskusie samotné.
Možno by si niektorí mohli/mali uvedomiť, že nie je ich povinnosť vyjadriť sa ku každej téme a nechať deti (ktorých je tu aj ked sa to na prvý pohlad nezdá) majoritná vačšina a nechať ich, nech si riešia svoje.
Ked je nejaká téma mimo mna, resp. nemám chuť sa vyjadriť, tak to proste nespravím.
- Veríte v Boha?
- Koniec sveta
...
- keby ste mali zajtra umrieť...
- kto za mňa urobí niečo do školy
- kedy už pôjde toto a hento na birdzi?
A občas prijebané ankety od tej Zuzka neviem čo