Prvý, ktorý sa nevolal BIRDZ, s vôňou alpských kravičiek##BIRDZ (2001-2002) modrý s rajčinou na vrchu##BIRDZ (2002-2003) krikľavo zelený##BIRDZ (2003-2005) s čiernym vrchom a lepenkovým dizajnom##BIRDZ (2005-2008) s činžiakom na predku##BIRDZ (2008-2010)
som to len ja...alebo cim je novsi dizajn tym je jednoduchsi a prehladnejsi...neviem som tu kratko a poznam iba tento a ked sa pozeram na stare tak tento urcite vyhrava, paci sa mi farebna combinacia a vsetko o nom.
@tomas taky ktory sa nacita, nevypadava, nie je roleta, funguju priatelia a aj ich odobranie, atd. ak planujes opat menit dizajn namiesto opravenia chyb tak potom je to fakt smutne s tebou. ps: da sa zariadit aby som mohla si zmazat linky z vlastnej webky?
@tomas Ten s čiernym vrchom a lepenkovým dizajnom nevyzeral náhodou na webkách, akoby tam boli rôzne veci prišpendlené špendlíkmi, alebo tak nejak? Prípadne ten ďalší, aj keď to by som si už asi pamätala... Lebo ja som tu síce ešte nebola registrovaná, ale sa mi niečo také marí a neviem, či sa mi to len neprisnilo
A inak mne sa vždy páči najviac vynovený Birdz teda teraz tento.
@tomas Jáj ďakujem, no veď mne sa aj tak zdalo, že my sme ešte v 2005 ani nemali počítač A potom aspoň neskôr nevyzerali náhodou webky ako taká nástenka, na ktorej boli rôzne veci pripnuté alebo prišpendlené, napríklad priatelia a tak? Lebo ja mám na niečo také veľmi hmlistú spomienku, ale už som sa pýtala a nikto si tu na nič také nespomína (A) (v každom prípade ja som tu od 2007 a to tu už nič podobné isto nebolo) A ešte je tu tá možnosť, že sa mi to celé naozaj iba prisnilo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
mne ide o to, aby stránka fungovala tak ako má.
... ale ten predtým bol lepší
a v podstate je mi úplne jedno, aký je, hlavné je, aby boli VŠETKY podstránky rovnaké
... ked toľko ľudí zahlasovalo tak som dosť zvedavý
a inak s obláčikmi nebol zlý.
stručne a vystižne
a keby fakt veľa ľudí zahlasovalo za ten predošlý, aj by si ho MOŽNO vrátil?
A inak mne sa vždy páči najviac vynovený Birdz teda teraz tento.