@marjy77@2 perfektne si to zhodnotila... u nás iba sex cez textil . Ale chcel som to nahradiť nejakým nezaujímavejším, nenápadnejším slovom, no iné sa tam nehodilo. „Sex” je jednoducho nenahraditeľný .
@marjy77@4 tento zrovna nie, iba som si ho doplnil o slovo „chceš”, nech je zložitejšie . Podľa neho som vytvoril „sex Xerxés”, ale, reku, nech to nie je také príliš pútavé, zmenil som to na „rex” .
Ostatné som vymýšľal sám a ešte ich mám viac vo svojom repertoári.
Ale som prekvapený, že najviac sa hlasovalo za 2, a smutný, že za 9 ani raz
@torpedo08@5 Ja už približne mesiac bojujem s 5, pritom 2 už ovládam veľmi dobre. Je tam veľa „R” pokope, ale aj slovo „plurál” nedám viackrát za sebou v rýchlosti, a to je tak primitívne a bežne používané slovo .
@torpedo08@8 nerobim, aj ked potencial na to mam, ale to by ma nebavilo . Chcem si vycibrit tempo reci, vyslovnost, za takmer polrok sa mi podarilo dosiahnut dost vysoku uroven. Ale podstatnu ulohu zohralo aj to, ze ma to bavi a je to taky antistres, pri ktorom sa da zabavit. A citim sa aj sebavedomejsie, ked sa nezasekavam a rychlejsie rozpravam .
@marjy77@10 Ano, niekto vymysla pick up lines a ja vymyslam jazykolamy a pick up lines zaroven . Dost sa mi zlepsila aj pamat po nich, ale hlavne sa chcem zlepsit v komunikacii, resp. prezentacii.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
2) Teoretizovávali tie raritné tenoristky či ešte neteoretizovávali tie raritné teroristky?
3) Rural, plurál, dolár, rolák.
4) Resuscitácia cez resuscitáciu.
5) Intraartikulárna artritída, interartikulárna artritída.
6) Neevokovali, neevakuovali.
7) Lebler, rebrá. Radar, Lebler, Radler.
8) Rex, Xerxés, Xénia.
9) Chceš sex cez textil?
10) Rozčrtal, rozhŕňal, rozčrčral, rozšklbal.
11) A o Etiópii, a o areáli, a o arogancii, a o anaeróbnom aerobiku.
12) Začať sťažnosť, nesieš sťažnosť.
13) Nadobudol do dodatočnej doby, nenadobudol do dodatočnej doby.”
Ostatné som vymýšľal sám a ešte ich mám viac vo svojom repertoári.
Ale som prekvapený, že najviac sa hlasovalo za 2, a smutný, že za 9 ani raz