Medzi nami bol aj jeden mentálne postihnutý. Zneužívali sme ho, okradali o guličky, klamali ho. Dnes sa za to hanbím. Mrzí ma to, aké zlé deti sme boli voči nemu kruté.
@samsebou30@5 Myslím na hlinené guľky, neskôr boli v obľube aj kovové, asi z ložiska. No a najcennejšie boli farebné sklenené. Dôležité bolo trafiť guličky do jamky.
Guličky som mala, aj som ich zbierala asi (dosť veľa som mala po tete), ale už si nepamätám, či som sa s nimi hrala. Možno tak raz, dva krát. Ale myslím, že nie o guličky, ale iba tak ...A teda mala som hlinené, sklenené aj kovové.
My sme mali pogy. Bola cela ekonomika okolo nich. Z jedneho balicka co bol kin a 5 pogov som nahromazdil bohatstvo. A potom ich mama dala dakemu potratovi lebo som uz z nich vyrastol .
@dezolat@12 pogy som zbierala aj ja, ale tuším som ich nikdy nehrala. Teda ja som zbierala snáď všetko, čo sa zbierať dalo farebné papieriky (bločky), guličky, céčka, pokemonov, cukre, známky, podpivniky, ...
@Azizi ako zbieralo sa vselico aj ja som mal vselico ale Pogy boli ako dolare alebo zlato v rozvojovych krajinach. To ako bola ozajsna mena v kroru kazdy veril. XD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov