Tí, čo to poznáte, sa zapájajte tiež, ale neprezraďte prosím pointu. Vždy akoby podám pomyselný ďalekohľad niekomu z vás, vy sa cezeň pozriete a poviete, čo vidíte. Ja vám potom poviem, či ste to ozaj videli a ďalekohľad podám ďalšiemu.
netuším, o čo ide ale vidím ficus lyrata, calatheu, pileu, philodendron, hoyu, pothos, zamiokulkas, avodádo, tri kaktusy a dve tilandsie, sochu Buddhu, knihy a polaroid.
Vidím Šimkovičovú v uniforme hlinkovej gardy na tribúne starého "gotvalďáku" . Sleduje transport LGBTI širokorozchodnou električkou , asi trojka cez Raču , ďalej na východ . Stratil som ich niekde pri Jakutsk
@bot@24 Ale vidíš! A môžeš si ho nechať, týmto oficiálne z mojej strany hru ukoncujem, ale kľudne sa zapájajte aj dalej Az 2 pomôcky som vám dala, tak to nebolo také ťažké. Ja som to kedysi "hrala" naživo vo väčšej skupine ľudí, spravili sme niekoľko kôl a došlo mi to až úplne na samom konci
Vidím že vzdialenejší susedia zase majú po celom strome žlté svetielka. Zase premýšlam či nerobia psytrance party... Alebo zabudli vianočnú výzdobu... Alebo majú nejake malé deti... Nabude ich pošpehujem Canonom s 250mm... Cez ten dalekohlad od Azizi vidím len hmliste...
dik za dalekohlad, vidim stratenych birdzakov, ktori maju problem s citanim s porozumenim. dalekohlad posuvam dalej, ale chtal som ho s rukami neumytymi po WC, prepacte.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
Doplním, že len slušní ľudia môžu niečo uvidieť
Nech sa páči, predávam ďalekohľad dalsiemu A riaďte sa tou pomôckou v @4
@thunderstorm vidis
Nech sa páči, podávam ďalekohľad.
@swamper To by som mohla byť ja, mám dve faktúry. A to malé chlpaté usate bude moja Fany Ale žiaľ ani tento krát nemôžeš nič vidiet
Vidím Yetiho, ako sa šplhá po vysokom strome, aby sa ukryl pred turistami.
ale nevidim nic
@nastavenia
@somtvojhrdina @armada @abstraktdepres nevidite
@tequila verím, že si nahliadol do nejakého paralelného, veľmi pokriveného vesmíru, ale musím uznať, že vidíš