Nikdy som nemal sex, skončil som aj s tou babou zo zoznamky, čo som ju tak chcel a to čerstvé, oficiálne sa už nepoznáme. Na zoznamke už teda nemám nikoho s kým by som si písal, je to teraz hluché. Ani písať si s kým nemám.
Tiež som nikdy nešoférovala.
Nikdy som sa nedala potetovať (zatiaľ).
Nikdy som nebola v strip clube.
Nikdy som nehrala ľadový hokej.
Nikdy som sa nepotápala s výstrojou.
Nikdy som nebola na jogovom retreate!
Nikdy som nesurfovala.
Nikdy som nehrala na bicie.
nikdy som si nepichal , nesedel , nejazdil na motorke , na koni , nekorčuloval , nelyžoval , nezobral požičku alebo hypotéku , neučil sa hrať na hudobný nástroj , neskúsil akupunktúru alebo akupresúru , masáž , nestrielal z luku , kuše , neženil som sa , decko som si neurobil o ženu sa nemusím starať , nikdy som nehral paint ball , escape room , nebol som na zabíjačke , neučil som sa tancovať , nemám tetovanie , nespieval som pred publikom , karaoke , nepožiadal som o zvýšenie platu , nechodil v kostýme na halloween , nepoužil sušičku na prádlo , elektronickú kefku , holiaci strojček na holenie na vlasy , nehral som väčšinu kartových hier , nečítal Pottera ani pána prsteňov , nechytal ryby , neobchodoval s kryptomenami , komoditami , cennými papiermi ...
@suicidalpancake@15 lol, veď moji známi a kamaráti furt chodia surfovať do Maroka alebo do Ázie ja mám v decembri prvú lekciu surfovania v surfaréne na Letňanoch a v zime idem surfovať do Thajska takže hej, v podstate by sa dalo povedať, že pokokot
@thunderstorm@16 tak ale ty zijes iny zivot ako priemerny uzivatel Birdzu Ale hej tiez mam dost znamych co pravidelne surfuju... Ale musis uznat, ze to nie je uplne bezna cinnost pre nas narod
@ladydoga@3 nikdy som nepral napríklad, aj z internátu som to nosil mame, potom nikdy som tiež nebol u urológa. Ale možno by som mal, nerád by som mal rakovinu prostaty. Ďalej som ani nikdy babu nevyzliekal a nerozopínal jej podprsenku.
@dz@28 tiež som bola len párkrát, keď som zistila, že sa viem ostrihať aj sama a možno aj lepšie, keď mi jedna kaderníčka ostrihala jednu stranu o 10cm kratšiu než druhú
@ladydoga@32 no hej, najmä keď som mal v sobotu nepríjemný pocit, že som si na vajciach nahmatal takú hrčku, bezbolestnú a mäkkú. Možno to boli nejaké cievy, verím, že to, čo tam má byť, kto má zdravé vajcia. Včera už som to nenahmatal.
@thunderstorm@16 ale ma nehnevaj , hadam nechces skutocne tvrdit, ze tie veci su "bezne veci, co ludia bezne robievaju".
Keby sa hocikto z nas opytal po okoli, kolko ludi soferovalo, tak urcite tie vysledky nebudu porovnatelne s tym, kolki hrali na bicie, boli na jogovom retreate a ani nic ine z toho zoznamu
@pubertslatinocelny@43 ty ma nehnevaj možno to nerobia všetci, ale niekto to robí úplne bežne! môj muž je bubeník napríklad a hráva na bicie takmer denne! a jogovymi retreatmi som tiež obklopená z každej strany, je ich všade milión, furt hovoria holky, čo poznám z jogy alebo poldensu, že niekde boli minimálne za posledný mesiac viem o dvoch! tak mi nehovor!
@pubertslatinocelny@49 no imo aj chodenie do strip clubu je dosť bežné, len sa o tom veľmi nehovorí
Inak keď tu podľa vás neprešli bicie, surfy, hokej ani potápanie by ma fakt zaujímalo, čomu sa vo voľnom čase birdz a jeho kamaráti venujú filatelistike?
@varlatan@51 no je to provizórna bicia sústava, chýba kopak, je tam len šlapka, činely sú deravé, namiesto snare-u je tam len taká tá doštička na rudimenty preto ma to tak nelákalo.. Naozajstné bicie má v skúšobni, tam moc nechodím. Ale máš pravdu, mala by som si to vyskúšať, požiadam drahého o lekcie hovorí, že by rád učil, aspoň si to natrénuje.
@thunderstorm@52 ved ale nejde o to, ze nepresli, len o to, ze oproti tomu, ake bezne je soferovanie alebo pranie alebo navsteva gynekologa (u zien ofc), su to cinnosti, ktore nie su natolko rozsirene. Tvoj muz hra na bicie, tak hra bezne, ale vacsina z nas to tu asi chapala tak, ze sa pozerame na to, kolko % ludi robi tu vec - pranie a soferovanie urcite robi neporovnatelne viac z mojich znamych nez hranie na bicich alebo yoga retreaty
@thunderstorm@52 potápať som sa raz v Thajsku chcela ísť, stroskotalo to deň predtým pri výskúšaní šnorchlovania zistila som že mám panický strach pozerať sa do hĺbky vody keď nevidím dno a nedokázala som sa ani nadýchnuť a ešte polhodinu som revala na loďke úplne traumatizovaná tak som namiesto toho išla na dvojdňový skalolezecký kurz, prvýkrát v Thajsku som vlastne liezla u mňa sa vlastne všetky aktivity na vode obmedzujú tým, že neviem plávať, zatiaľ mi stačí padleboard.. hokej ani korčuľovanie na ľade som tiez ešte nemala možnosť vyskúšať.. inak si myslím že som celkom športovo založená
@pubertslatinocelny@54 asi sa už trochu točíme dokola a z komentov je jasné, že ja som tá divná takže sa už nejdem obhajovať a myslite si, čo chcete každopádne, ja som nad tým neuvažovala tak, ako ty - že koľko % ľudí bolo na gynde vs koľko % ľudí stálo na surfe skrátka sufring, hokej aj potápanie mi prídu ako pomerne obľúbené a rozšírené športy, ktorým sa venuje množstvo ľudí voľnočasovo aj profesionálne a aj keď je to možno menšia percentuálna časť obyvateľstva, stále mi to príde ako normálna, bežná (menej bežná, ale stále bežná) činnosť proste nič špeci, niečo, čo môže robiť fakt hocitko kebyže napíšem, že som nikdy neletela na Mesiac, tak by som sa nedivila, kebyže sa nad tým niekto pozastaví, ale tu som úprimne trochu prekvapená nie v zlom, každopádne.
vnímam to tak, že každý je ovplyvnený do veľkej miery svojou bublinou. ja som ako malá chodila na kurz potápania, muž je bubeník, budúci mesiac sa začnem učiť surfovať, plánujem sa dať potetovať, hľadám si jogový retreat takže všade vidím nejaké reklamy.. takže moje odpovede reflektujú to, ako žijem ja, nie ako žije väčšie % populácie
@dz@55 my sme boli na Mauríciuse na takej tej "prechádzke po dne mora" dali nám na hlavy takú helmu, do ktorej z hora prúdil kyslík, na pás nám zavesili šutre, aby nás to udržalo na dne a normálne sme chodili po dne a kŕmili rybky a obdivovali korály a boli tam aj úplne pidi deti desaťročné a ja som tiež z toho mala nenormálny strach, úplne som mala stiahnutý žalúdok a myslela som si, že si to nakoniec rozmyslí a nakoniec to bolo v pohode. ale na potápanie by som sa musela riadne odhodlávať
my ideme na jar do Thajska na mesiac a kde ste liezli? to by ma možno tiež bavilo ja plánujem primárne jogovať a surfovať a paddleboaaard paddleboardovala si tiež v Thajsku? ja sa chystám na paddleboard jogu už dlhší čas, ale furt mi to nejak nevyšlo
nemáte v meste verejné klzisko, kde sa dajú požičať korčule?
nebývam v meste v Kubíne nič nieje podľa mna, iba zimný štadión a to neviem či pre verejnosť, v Mikuláši keď som bývala tiež neviem že by tam bolo nejaké klzisko
ja som práveže potápať chcela ísť, nepotrebuješ vedieť plávať a tak, ale som zistila že ja mám problém inde na Keabi som bola liezť, je tam veľa tých rock climbing school, a je to fajn, alebo ak máš vybavenie a budeš ho tam trepať tak potom sa dá liezť samozrejme aj zadarmo, na Krabi som bola na tom, vyistené cesty, zlaňáky a myslím že to tam aj udržiavajú keďže to majú ako biznis takze by tam nemali byť nejaké zkorodované borháky a zlaňáky.. a kde idete surfovať? Surferov som tam nikde nevidela žiadnych
Inak na joge na paddleborde som bola už, ale len raz lebo som to zistila na konci leta keď bola posledná hodina toho a paradoxne na Liptovskej Mare, nič fancy a predsa tak krásne to bolo, ešte nás aj zlialo super zážitok určite by som si to zopakovala. A neviem prečo ale aj keď neviem plávať tak na paddleboarde sa nebojím, myslím si totiž ěze ak z neho spadnem tak sa proste vynorím a chytím padleboarde ako dosky na plávanie
@dz@58 no to lezenie by som rada skúsila, vďaka za tip
paddleboard joga na Liptovskej Mare znie dokonalo tu sa to robí na Vltave, ale ja si tiež vždy spomeniem na konci sezóny no určite do toho pôjdem, možno v tom Thajsku. Inak neviem, kde budem surfovať to ešte musím pozisťovať, my cestujeme trochu na punk, zatiaľ ani nevieme, kde budeme bývať jop a keď máš dosku, tak sa imo neutopíš ale doporučuje sa vedieť aspoň trochu plávať, no.. to je celkom užitočný skill, neuvažovala si nad nejakými kurzami?
@thunderstorm@59 zatiaľ neuvažovala, ani vodičák sa neviem dokopať spraviť a už ho vlastne aj prestávam chcieť, asi budem cely život bez auta na strednej som sa snažila naučiť ale nevyšlo.. a všetko je jednoduchšie keď bývaš niekde v meste kde máš všetko a vieš si nejak naplánovať svoj aktívny život v športových zariadeniach, ale ja som bola rada, že som sa dokopala tuto medzisezónu keď som bola doma aspoň chodiť do gymu párkrát so týždňa zacvičiť. proste keby je to auto a vodičák tak ok aj z dediny sa dá chodiť do mesta kvôli tomuto, ale autobusom nie
@dz@60 ja by som si vodičák dávno spravila, ale v Česku je to hrozný pain, lebo tu nemám trvalý ani prechodný pobyt po šiestich rokoch a boli by okolo toho zbytočné papierovačky muž vodičák má a auto využijeme aj tak raz za mesiac takže fok it. ale v tvojej situácii by sa ti auto určite hodilo.. si zaplať ten ultrarýchly kurz, máš to za mesiac za sebou
a ty chceš v tej dedine ostať žiť už nafurt? nemáš aspoň kamošov, ktorí by ťa hodili do mesta, prípadne by ste chodili spolu? ono fakt je to neskutočne super to veľké mesto.. tu v Prahe je fakt všetko, dokonca aj to surfovanie čo som sa fakt čudovala
@thunderstorm@62 nie veď ja som tu len v medzisezone lebo načo platiť nájom keď som z roka doma u rodičov napr. 4 mesiace a z toho ešte ak cestujem alebo idem na túru alebo dovolenku alebo tak, tak ešte menej, to sa ani neoplatí riešiť nájom.. a byt som nekúpila, nevyšla by mi hypotéka podľa mňa a vodičak no hej fajn ale zase milión veci okolo toho, potom kúpa auta, mne a môjmu adhd je zle už len keď pomyslím na všetky papiere okolo toho
@dz@63 to je asi pravda.. ale zase tiež si to vychytala, že si väčšinu roka niekde v horách alebo na cestách a robíš, čo miluješ nemôžme mať všetko
s tým autom to vyrieš tak, ako ja - nájdi si drahú polovičku, ktorá má vodičák
Soferovanie, mimo autoskoly som soferovala dokopy tri a pol raz aj to bol hrozny adrenalin
Nemam tetovanie, ani piercing, nevyskusala som drogy, neviem fajcit cigarety, aj ked to som skusala nikdy som nebola v opere, ani na balete. neviem lyzovat, hrat ladovy hokej, nepotapala som sa s vystrojou. nikdy som nejedla sushi. ani v tom strip bare som nebola
nebila som na pedikure, ani som nemala umele nechty. nikdy som nebola ani neplavala v oceane a nikdy som nebola mimo Europy.
tento rok som prvykrat letela lietadlom.
@trevor1994@78 Peňiscola
vies co, bala som sa, adrenalin riadny, do lietadla som isla ako na smrt aj som chcela si dat za dva na odvahu na letisku ale nebolo nic otvorene skoro rano
@trevor1994@80 nieee, to vies ze ja alkohol nie, vobec
Najhorsie bolo to vzlietanie a potom postupne som sa prestala bat, uz som sa len pozerala z okna a uzivala si let
Tlak v usiach bol tiez najhorsi pri vzlietani, stale mi praskalo v usiach a dvakrat aj tak bolestivo
@milgamman@81 aj ta zatlacilo do sedacky pekne pri vzlete? Ja zase mavam tlak v usiach najhorsi ked sa klesa. Ale pamatam si ked som to zazil prvy raz, som ani nevedel ze neco take bude, to bolo v 2005.
@trevor1994@82 ani ma neztlacilo moc, nezdalo sa mi to take prudke ale ked sme sa viezli este len po zemi, tak som hovorila, ze taktp by sme mohli ist celu cestu
To musel byt pre teba šok ked si o nicom nevedel
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
91 komentov
Tiež som nikdy nešoférovala.
Nikdy som sa nedala potetovať (zatiaľ).
Nikdy som nebola v strip clube.
Nikdy som nehrala ľadový hokej.
Nikdy som sa nepotápala s výstrojou.
Nikdy som nebola na jogovom retreate!
Nikdy som nesurfovala.
Nikdy som nehrala na bicie.
Väčšinu veci plánujem napraviť
Keby sa hocikto z nas opytal po okoli, kolko ludi soferovalo, tak urcite tie vysledky nebudu porovnatelne s tym, kolki hrali na bicie, boli na jogovom retreate a ani nic ine z toho zoznamu
ale podla mna to bolo myslene na celkovu beznu populaciu, nie na ludi, co maju tu cinnost ako zalubu
@ladydoga rozčesni nás!
je sranda, že tu máte problém s bicími, surfom aj joga retreatmi, ale nad strip clubom sa nikto nepozastaví!
okrem toho na birdzi furt padaju reporty alebo navrhy o tom, ako ist do bordelu, tak to som si nebol celkom isty, ake je bezne
Inak keď tu podľa vás neprešli bicie, surfy, hokej ani potápanie by ma fakt zaujímalo, čomu sa vo voľnom čase birdz a jeho kamaráti venujú filatelistike?
vnímam to tak, že každý je ovplyvnený do veľkej miery svojou bublinou. ja som ako malá chodila na kurz potápania, muž je bubeník, budúci mesiac sa začnem učiť surfovať, plánujem sa dať potetovať, hľadám si jogový retreat takže všade vidím nejaké reklamy.. takže moje odpovede reflektujú to, ako žijem ja, nie ako žije väčšie % populácie
my ideme na jar do Thajska na mesiac a kde ste liezli? to by ma možno tiež bavilo ja plánujem primárne jogovať a surfovať a paddleboaaard paddleboardovala si tiež v Thajsku? ja sa chystám na paddleboard jogu už dlhší čas, ale furt mi to nejak nevyšlo
nemáte v meste verejné klzisko, kde sa dajú požičať korčule?
ja som práveže potápať chcela ísť, nepotrebuješ vedieť plávať a tak, ale som zistila že ja mám problém inde na Keabi som bola liezť, je tam veľa tých rock climbing school, a je to fajn, alebo ak máš vybavenie a budeš ho tam trepať tak potom sa dá liezť samozrejme aj zadarmo, na Krabi som bola na tom, vyistené cesty, zlaňáky a myslím že to tam aj udržiavajú keďže to majú ako biznis takze by tam nemali byť nejaké zkorodované borháky a zlaňáky.. a kde idete surfovať? Surferov som tam nikde nevidela žiadnych
Inak na joge na paddleborde som bola už, ale len raz lebo som to zistila na konci leta keď bola posledná hodina toho a paradoxne na Liptovskej Mare, nič fancy a predsa tak krásne to bolo, ešte nás aj zlialo super zážitok určite by som si to zopakovala. A neviem prečo ale aj keď neviem plávať tak na paddleboarde sa nebojím, myslím si totiž ěze ak z neho spadnem tak sa proste vynorím a chytím padleboarde ako dosky na plávanie
paddleboard joga na Liptovskej Mare znie dokonalo tu sa to robí na Vltave, ale ja si tiež vždy spomeniem na konci sezóny no určite do toho pôjdem, možno v tom Thajsku. Inak neviem, kde budem surfovať to ešte musím pozisťovať, my cestujeme trochu na punk, zatiaľ ani nevieme, kde budeme bývať jop a keď máš dosku, tak sa imo neutopíš ale doporučuje sa vedieť aspoň trochu plávať, no.. to je celkom užitočný skill, neuvažovala si nad nejakými kurzami?
a ty chceš v tej dedine ostať žiť už nafurt? nemáš aspoň kamošov, ktorí by ťa hodili do mesta, prípadne by ste chodili spolu? ono fakt je to neskutočne super to veľké mesto.. tu v Prahe je fakt všetko, dokonca aj to surfovanie čo som sa fakt čudovala
s tým autom to vyrieš tak, ako ja - nájdi si drahú polovičku, ktorá má vodičák
Nikdy som sa nedal potetovať (zatiaľ).
Nikdy som nebol v strip clube.
Nikdy som sa nepotápal s výstrojou.
Nikdy som nejedol ostrokyslú polievku.
Nikdy som sa nenaučila chodiť v podpätkoch.
Nikdy som nebola na lyžovačke.
A ešte som nikdy nemala nafarbene vlasy, ani melir.
Nemam tetovanie, ani piercing, nevyskusala som drogy, neviem fajcit cigarety, aj ked to som skusala nikdy som nebola v opere, ani na balete. neviem lyzovat, hrat ladovy hokej, nepotapala som sa s vystrojou. nikdy som nejedla sushi. ani v tom strip bare som nebola
nebila som na pedikure, ani som nemala umele nechty. nikdy som nebola ani neplavala v oceane a nikdy som nebola mimo Europy.
tento rok som prvykrat letela lietadlom.
vies co, bala som sa, adrenalin riadny, do lietadla som isla ako na smrt aj som chcela si dat za dva na odvahu na letisku ale nebolo nic otvorene skoro rano
Najhorsie bolo to vzlietanie a potom postupne som sa prestala bat, uz som sa len pozerala z okna a uzivala si let
Tlak v usiach bol tiez najhorsi pri vzlietani, stale mi praskalo v usiach a dvakrat aj tak bolestivo
To musel byt pre teba šok ked si o nicom nevedel