kórejčinu a vietnamčinu neviem posúdiť a medzi japončinu a čínštinou fakt neviem vybrať, lebo sú to fakt úplne iné jazyky a obidva majú niečo do seba čínština je veľmi ťažká na vyslovovanie kvôli tónom a nosovkám a japončina, ktorá kombinuje tri "abecedy" (súbory znakov), pričom dve z nich tvoria slabiky, má tiež dosť špecifický prejav. neviem si vybrať
Korejcina, lebo to je same fnukave uaaaaa, take to blbe nosove, ked sa baba urazi a mrnci
Tymto dakujem svojmu chlapovi, ze ma naucil na korejske filmy. @v
Čínština aj Kórejčina sú pekné jazyky, ale na Japončinu sa nechytajú.
Japončina má podľa mňa pre "ľúbim ťa" najkrajšie slovo zo všetkých jazykov - "aishiteru" (láska sa povie jednoducho "ai"). Čo tomu ešte viac pridáva a robí toto slovo ešte vzacnejším je, že kvôli tomu aký to má silný význam a zrejme aj pre ich stereotyp to používajú len zriedka. Miesto toho páry používajú "daiski", čo je významovo o niečo slabšie ("ski" znamená mať rád a "dai" znamená veľmi). Aishiteru sa používa skôr v piesniach a v knihách.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
MOSHI MOSHI WATASHI WA KOKOTTO DESU
Tymto dakujem svojmu chlapovi, ze ma naucil na korejske filmy. @v
Japončina má podľa mňa pre "ľúbim ťa" najkrajšie slovo zo všetkých jazykov - "aishiteru" (láska sa povie jednoducho "ai"). Čo tomu ešte viac pridáva a robí toto slovo ešte vzacnejším je, že kvôli tomu aký to má silný význam a zrejme aj pre ich stereotyp to používajú len zriedka. Miesto toho páry používajú "daiski", čo je významovo o niečo slabšie ("ski" znamená mať rád a "dai" znamená veľmi). Aishiteru sa používa skôr v piesniach a v knihách.