Ja stále vravím, že sa raz jednoducho musím stretnúť s @nathalicatko a potom by som si veľmi rád vyzdvihol sľúbené pivo u @najivna a ešte by som veľmi rád naživo zhliadol a zažil slečnu @beaurebelle to tak napríklad
@chevro ja ťa chcem stretnúť predtým, pojdeme PIŤ, ako ZA STARÝCH čias!! xDD a ewa už mi nemusí strihať ofinu, nemusí sa báť, objednala som sa kaderníčke.. to len tak medzi rečou
@klaudiqaaa tá by ťa zabila keby si nemala vysoko ekologický oblek na sebe ..teda v prípade, že vôbec nejaká @camilla existuje a nieje to nejaký mamrd čo sere kocky...
...by som vam presne povedal, ktoru osobu uz NECHCEM. a z tych, co som este nevidel @sugy1 lebo pozna fesne baby, @luc.ka alias kolini aa @nathalicatko planujem ked pojdem na vychod, cim jej to zaroven aj davam na znamost jop a v stredu @nataly005
už som ich stretol veľa, a neľutujem ani jedno to stretnutie, veľa kamarátstiev je z toho ale predsa je tu ešte zopár ľudí ktorých by som chcel stretnúť, a oni to vedia, ale tých už ani nejak neberiem za "birdzákov" resp. mi to už ani nepríde ako keby ich poznám z birdzu ale osobne - pričom sme sa nikdy nestretli
@111 akože čo tam nenapíšeš presne? .. že som to ja , koho by si už nechcel? ... omg ... keby si sa videl , ako stále reaguješ negatívne, keď aj ja ... ... inak zajímavé, že ešte pred pár dňami si chcel ... ale som ti neodpísala, ta už nechceš ...
Myslím, že každého koho som chcela som stretla už Ako že sme mali nejaký hlbší vzťah xD
A beztak tie stretnutia nenávidím, zväčša ma niekto musí donútiť aby som išla, lebo je to potom hrozne trápne Proste ja by som sa chcela s hocikým stretnúť, ale tak aby oni mňa nevideli, alebo tak xD
napríklad @indifferentgirl , s @delegatka opiť sa!! a ešte @fxx aj keď asi ani neviem či žije a tak, ale bola by s ním sranda xD
@sarah_whiteflower@octoberbutterfly@paperdoll šak spolužiačky moje drahé, vás chcem stretávať a píšem to sem aby ste vedeli, že nielenže sa tomu nevyhnem, ale ja to ja chcem, najlepšie aj mimo školy
@flussica nie,nie,len poukazujem na ten rebus "s kym by ste sa chceli stretnut?", tak mam take silne nutkanie sa stretnut s tebou...nieco,nieco z teba vyzaruje
@purenarcissism veď mi sa raz aj stretneme určite v NR mám polovicu rodiny, takže až tam pôjdem ozvem sa ale musíš mi sľúbiť, že ma nezmlátišza tie p*čoviny čo robím
@ssnehulienka Heej, tak Táňa.. Ty čo robíš ? Keby som ja nemohla prísť, UŽ to mám na tanieri určite, aj s oblohou. Ale že Ty budeš busy, to je absolútne v poriadku .
PS: Ale keď, tak môžem skôr v piatok, lebo tipujem, že v sobotu sa mi nebude chcieť ísť do školy a ktovie, čo a ako ešte bude, tak.. skús mi dať, prosímťa, dostatočne dopredu vedieť .
To už je Váš problém, že máte k sebe blízko, ale predsa ďaleko .. Stále platí - keď s ňou budeš, nezabudni pozdravovať!
(Obávam sa, že Ty na moju, takto nejak.. dosť dávno už .)
a chcem spoznať tieto dve úžasné ženské, ktoré sú mi takým malým vzorom (nepýtajte sa v čom, proste vás pokladám za správne baby) @ameliepoulain a @purenarcissism
@spidy takže tohoto trúda Pretože je závislák jak ja A okrem toho asi nikoho možno ešte Mr.Beana aby som sa priučil nejaké pohyby s tvárou a ešte by som chcel ísť piť s Charliem Sheenom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
223 komentov
inak som myslim uz videla kazdeho koho som chcela (aj tych ktorych som nechcela
jaaaaaj mozno tak @mcvpn a @indifferentgirl
ale aby som nezabudol @ceciak
môj zoznam sa nemení (ach)
tých istých, čo minule a ešte @mcvpn
aaa, inak momentalne najviac asi @nathalicatko
samozrejme aj tí, ktorých som písal predtým... a tí, s ktorými si píšem, pravidelne
tým by som asi túto rozsiahlu skupinu 4-5 ľudí uzavrela
ale vsak to vymyslime!
a,som prva v poradi,a ze jednoznacne
oukej, dohodnuté, už sa z toho nevymotáš! a odkážem jej teda
ale inak...no.
A ináč @lintu29 , @bizbilio prípadne @stenatko ?
a k teme okrem štenaťa, MOSI byt @wladi !!!! a este caly zvysok rodinky
@hangtime11 a @fuckingpositive
inak @zajkousko
@ragdoll ja chcem !
@najivna mi má dať fľašu
@strangelady mi má dať citrónové rezy
@keepoff by ma mohla pozvať na pivo
@pumaamravec nech mi navarí nejakú tú jej paštikársku chutovku
i keď sa obávam,že vzhľadom na moju spotrebu v posledných mesiacoch,skončím zle...
môj zoznam bude trošku, ehm...dlhší... a dopredu upozorňujem, že nie je triedený podľa stupňa chcenia, ale podľa toho, ako mi kto prišiel na um..
@vast , @cerstvydospelak , @flyingislife , @sentaro , @thegoodlucy , @sugy1 , @luthien , @tobje , @ronikawe , @bizbilio , @purenarcissism , @dejvido , @fr4nk1 ....atď...
@purpledug666 @nathalicatko @lucycilky @petushiq18 @ericca @lucyly
ak som na niekoho zabudol, tak ma zabi nooo
@mcvpn kup jej plesen!
@mcvpn my máme puto? chceš aby tá-ktorú-netreba-menovať žiarlila?
čože? AŽ za vastíkom,maťom a dušom?
@indifferentgirl veď nemá prečo a Voldemort je mŕtvy,už som videl poslednú časť
Momentálne @side3 opakovane @teriq a @fakecocacolazero A možno aj @wordsarejustdropsofrain A počul som že @sugy1 plánuje s antifunebrákom robiť stretávku v TT, tak tam by som behol možno
@mm47 co moze byt lepsie prosim ta?
@pumaamravec napriklad keby si mi upiekla buchty
@pumaamravec výborne
a keď už tak by som chcela stretnúť aj @weird a uistiť sa,že naozaj existuje a zistiť či má fakt také krásne nohy
a potom možno ešte aj @zizisko
a rada by som stretla aj camillu
nechápem moc, ako si dospel k takému vcelku absurdnému spojeniu, ale OKEY
@nathalicatko 8)potom ti poviem, ked to bude aktualne este ani nvm, ci to budem stihat vies, aby si potom nebola sklamana, ze to nevyslo
ďakujem, zaraďujem to do kategórie komplimentov. asi ako keď mi kamoška písala k narodeninám niečo v zmysle "neboj, stará dievka budeš až o rok"
A beztak tie stretnutia nenávidím, zväčša ma niekto musí donútiť aby som išla, lebo je to potom hrozne trápne Proste ja by som sa chcela s hocikým stretnúť, ale tak aby oni mňa nevideli, alebo tak xD
napríklad @indifferentgirl , s @delegatka opiť sa!! a ešte @fxx aj keď asi ani neviem či žije a tak, ale bola by s ním sranda xD
ale to všekto len teoreticky ^^
..kvak..
Ale sklamem.
..kvak..
a ja no ešte tu máme pár citových záležitostí, že áno?
@unspoken (to je len také želanie)
@madnesshouse lebo si sa mi votrel do srdca
@0mega1 lebo musíme ísť na steak!
@bizbilio lebo som si ťa obľúbila
@stenatko zas a znova mimo 1sg
@sarah_whiteflower @octoberbutterfly @paperdoll šak spolužiačky moje drahé, vás chcem stretávať a píšem to sem aby ste vedeli, že nielenže sa tomu nevyhnem, ale ja to ja chcem, najlepšie aj mimo školy
@facetoface nám sa to už raz podarí, verím v to!
@loollindussiq aj teba, samozrejme treba ti dať po hlave
@n0win0u nemôžem ťa odmietnuť nie?
@ordinarygirl barča, aj teba mám rada, myslím, že by sme mali o čom
a už by hádam aj stačilo, hádam som na nikoho nezabudla
@flussica (ja si piskam,piskam...
a inych menovat netreba,lebo to vedia
ved to sa nesmie,prezradzat identita superhrdinu
Odpustia im ?
oukey,baby,odpustené.nemáš cigaretku?
Zas som sa zobudila do reality po dlhej hybernácii, že neviem, čo sa deje?
@kalbun s tym už plánujem dlho akurád že Robertko je nejaký neakčný
@antifunebracka Kajko... to je proste.. ach! :_)
@flussica moja slečna Zuzanka
@kikush25
@bebekex
@cerstvydospelak aaach.. uz len pre ten umelecky zazitok
@sentaro mozno?
@mcvpn urcite!
@heatrow
@wordsarejustdropsofrain
@lukeeusk ako som na teba mohla zabudnut !!!
povedala by som aj @mm47 ale ked s nim uz som stihla mat par krat osobnu cest..
premyslam... este Mirka! To sme sa skoro aj! @acdv... neviem ak oto ide
a uz by asi stacilo
@stuntbiker este
(A keď raz budeš s @acvd43xa7w , tak ju pozdravuj aj odo mňa..)
a našlo by sa ešte zopár userov...
ta neviem žienka duuufam, lebo ako isto budem dosť busy tam ale no ... uvidíme! nooo inak ja to mam k mirke celkom blizko len akosi nevydava
(to si ty zabudla na bolu TS alebo ja na tvoju?!
@bebekex cicá!
@mcvpn akože nechceš? no šak dobrééé !
ty si opat hybernovala?
PS: Ale keď, tak môžem skôr v piatok, lebo tipujem, že v sobotu sa mi nebude chcieť ísť do školy a ktovie, čo a ako ešte bude, tak.. skús mi dať, prosímťa, dostatočne dopredu vedieť .
To už je Váš problém, že máte k sebe blízko, ale predsa ďaleko .. Stále platí - keď s ňou budeš, nezabudni pozdravovať!
(Obávam sa, že Ty na moju, takto nejak.. dosť dávno už .)
@vast ale to hádam nie, až tak ti učaroval môj hlas?
@loollindussiq nie, ale po hlave jednu ti isto dám
a chcem spoznať tieto dve úžasné ženské, ktoré sú mi takým malým vzorom (nepýtajte sa v čom, proste vás pokladám za správne baby) @ameliepoulain a @purenarcissism
@ordinarygirl je to pre mňa veľká pocta
@ladyfox aj teba!
@ceciak a šak aj teba asi
@bridget94 tieeeež najviac a ešte by som chcela stretnuť hmmm neviem koho
@zizisko s ktoru poriadne zapaříme
@sprejerka s ktorou tiež zapaříme
@ssnehulienka s ktorou sa veľmo rád porozprávam a mám to v pláne už dlhšie
@petoo38 s ktorým vykradnem kaufland
@berwous15 s ktorým si zastrieľam a vypijem .. ale v tomto poradí ako som napísal aby sme nikoho nezranili
a ešte @vampiresister666 @hereiam určite
@forte s boženkou ešte a to je asi tak vŠetko
@hereiam veď to je jasné to určite tam je tak nech sa neopakujem
@petoo38 tesco nehaj tak ! tam budem možno brigádovať !
a viem, že @fxx určite ešte stretnem takže ostatných snáď niekedy