@Likjul ako pre koho... Keď je to prvá vec čo si na mne ľudia všimnú a stále všetci riešia len moje vlasy tak to považujem za celkom podstatnú vec pre mňa
Chaoticke je dobre, ak mas rada chaos. Ja sice nemam kucerave (ale mala som aj take obdobie v puberte) ale vlnite, ale hrozne jemne, objematicke a tiez uces nepoznaju, lietaju kade tade a ja zasadne nevyzeram upravene. No j ten chaos milujem a beriem to ako moj podpis. Je to aj o pristupe
Nemas fotku vlasov?
Mne sa kučerave nepacia... bola jedna baba na sš co mala dlhe kucerave alebo neviem ake a proste to mala strasne velke objemovo a nedalo sa to nevsimnut... osobne uprednostnujem rovne vlasy to vyzera super... alebo iba take vlnky alebo čo... nie take jak nosili brčkave za komunistov retro styl co su tie zname parochne strapatych vlasov...
Niesú kučery ako kučery, napr. ja som mala vlnité vlasy keď som mala dlhé, dala som sa ostrihať a naskákali mi kučery, takže sa mi skrátili ešte o polovicu, vyzeralo to hrozne, ten deň doteraz preklínam upraviť/vyžehliť - nemožné, hlavne vo vlhkom počasí sa zo mňa stala ovečka behom dvoch hodín. Boli dni, keď som si do školy brala žehličku na vlasy Vyriešil to keratín, nepomohol hneď na 1.krát, asi až po 5-6 aplikáciach keratínu som mala také vlasy že som vôbec nepotrebovala žehličku(niekedy ani fén). Zozačiatku som chodila ku kaderníčke, teraz si ho dávam sama Ale keď máš dlhé-polodlhé vlásky môže to byť veľmi pekné, mne sa napríklad páčia kučeravé vlasy v cope. Daj fotku nech vidíme, tak lepšie posúdime
kučerava ryšavka so zelenymi očami a pehami je pre mňa žena, ktorú by som neoslovil aj keby som to mal prikazom pre mňa je to tak silno priťahujuca žena, že letim okolo celeho vesmiru a ešte dalej
kučery su top
@vance ten keratin by som aj ja potrebovala..aku znacku pouzivas a ako sa to vlastne aplikuje a nenici to vlasy..( ja mam zas taky problem ze mam dlhe vlasy ..mi zehlicka tie moje kucery nevyzehli nikdy tak ako by som chcela )
@obsession ten najznamejší, cocochoco buď pure alebo gold(so zlatými trblietkami) Ono to pre vlasy určite nieje dobré, už len pri tej aplikacií, keď dýchaš výpary, cítiš, že to nieje nič prírodné, ale je to o moc lepšie ako vlasy dennodenne ničiť žehlením. Tiež záleží ako často si vlasy zmývaš-čím menej tým ti vo vlasoch viac vydrží. Je vidieť rozdiel- odrasty(nové vlasy bez keratínu) mám kučeravé a tie vlasy, ktoré mám napustené keratínom mám rovné a to som si keratín dávala asi polroka dozadu,takže tam stále je Vlasy mám jemné, na dotyk niesú zničené. Samozrejme masky, balzamy, olejčeky používam stále. Keby si potrebovala ešte niečo vedieť, kľudne napíš TS
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Po správnom vyžehlení touto žehličkou som ešte ani jednej nevidela kučeravé vlasy na druhý/tretí deň.
Poprípade si môžeš napackať na hlavu keratín. /tak som to vyriešila ja /
Bola to trefa do čierneho, nie sú kučeravé ani suché. Ideal.
take polovlnave co vyzeraju ako seno (take mam niekedy ked sa vyspim zle) su podla mna otrasne
take pekne vlnky sa mi pacia ( ale nie take uplne brutal vlnate)
zaleti od toho co sa cloveku hodi k tvaru
Nemas fotku vlasov?
tiež som brčo a nemenila by som
leda že by si išla dohola, alebo si ich neustále žehlila
kučery su top
Menšine však seknú aj kučeravé