Ahojte chcela by som od vás pár rád ako si rýchlo natočiť vlasy bez toho aby som bola hodinu pred zrkadlom alebo ako si spraviť nejaký objem. Mám husté vlasy ale strašne spľaskunté ako keby som ich mala totálne vyžehlené. Bývajú aj nejaké prípravky na obj
Prípravkom na objem neverím, podľa mňa to len ničí a zaťažuje vlasy.
A pokiaľ nemáš už len svoje vlastné aspoň mierne vlnité/kučeravé, tak ti natáčky/kulma nepomôže, pretože do dňa ti spľasnú na pôvodný tvar, objem
Ak chceš lepší objem, treba postupku. Lebo ja mám síce vlasy vlnité/až kučeravé, ale tým, že ich mám dlhé, tak ich váha spôsobuje to, že sa mi vlasy vyrovnávajú
Najrýchlejšia možnosť na kučery je si vysušiť vlasy difúzerom s hŕbou tužidla na vlasy.
ono je toho veľa, i keď máš nenormálne rovnajúce sa vlasy, len i tak je dobré dať trocha tužidla, lebo inak to minimálne vo vlhkom počasí zakrátko spadne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
A pokiaľ nemáš už len svoje vlastné aspoň mierne vlnité/kučeravé, tak ti natáčky/kulma nepomôže, pretože do dňa ti spľasnú na pôvodný tvar, objem
Ak chceš lepší objem, treba postupku. Lebo ja mám síce vlasy vlnité/až kučeravé, ale tým, že ich mám dlhé, tak ich váha spôsobuje to, že sa mi vlasy vyrovnávajú
Najrýchlejšia možnosť na kučery je si vysušiť vlasy difúzerom s hŕbou tužidla na vlasy.
napríklad.
večer dáš, ráno ,,zložíš"
toto je fajn na také bežné, jemné vlnky, ale vynikne asi len na kus dlhších vlasoch » rapunzelsresource.wordpress.com/2009/09/24/band...
toto je desná piplačka, ale zato vydrží značne kučeravé niekoľko dní
a ak chceš niečo fakt len jemné