Klikol som tam kamaratove meno a mojej frajerky...Ak sa to ktosi takymto sposobom dozvie, tak ta pridem osobne zastrelit!!! Tiez som mohol mat rozum ((
Taketo nieco sme spravili na skole, len sa to ukladalo do databazy a potom sme to vyhodili na sajtu a vylepili na nastenku. Pol skoly naz nenavidelo Ale co uz, maturanti mozu secko
ja som na také podobné tiez raz naletela, ale to mi doslo v maile, ze nech napisem, koho velmi tajne milujem a vraj mi to napise, ci mam u neho sancu. A ja sprosta som to vyplnila a odoslala. A zachvilu mi prisla posta, ze moja odpoved sa odoslala na odosielatela toho mailu, co bol moj dobrý kamos. Som sa mu vyhybala este mesiac
lol vidim ze niektori ludia su dobre skori... toto na mna pouzil kamos cca pred rokom a pol a ani vtedy som mu na to neskocil ale sak pohoda dozvedel sa ze milujem matku terezu Busha a Jesicu Allba
Kajushinka: to lee tak pre tvoju informaciu, ta p**a, k***t, vy*ebanec, zku*venec...tak to som JA ..akoze traaaaapne... este na zakladke to ficalo, ale teraz
ja som naposlody nasral kolegu tak, ze som si zohnal generator na autentifikacne kody od orange a tam len zadas cislo a on mu posielal autentifikacne kody. som napisal 300 a by si videl aky bol cely den nazhaveny ... az vypol mobil ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov