Cafte - ale mate skusenosti s kulmou?ja som si jednu kupila ale zda sa mi to nic moc- volajake zazraky to nerobi- je tot ym ze bola lacnejsia alebo su take vsetky kulmy?
a ma 6 nadstavcov - tak neviem ci ju mám vratit alebo co
ja väčšinou na kučery používam žehličku. a keď už použijem kulmu,tak túto automatická samotočiaca rowenta (stojí cca 50 až 70 €-podla toho kde ju kupujes)
dikes vsetkým @avoktizapka- ja celkom- nie uplne kudlrlinkate vlasy tiez, len s ami zachcelo mat kulmu. no a je fukacia co som tiez nevedela- chcela som skor ten druhy typ
Ja tiež používam žehličku, ale veľké vlny to nedokáže vyčarovať, skôr len vlnky... ale aj tak si ich žehlím alebo natáčam veľmi málinko.. naposledy tuším na predmaturitnej rozlúčke ...mala som aj kulmu, ale tá tiež veľké zázraky nerobila... skús nátačky .
Paradoxne si kulmou vyrovnávam ofinu, keďže nemám žehličku. A .. mám troška na kulmu ťažké srdce, lebo som si ňou dva týždne pred stužkovou popálila líce a doteraz mám jazvu.
@gebrica a jak sa Ti to stalo? to ma mrzi ale hadam o rok dva sa ta jazva celkom zmizne. asi si sa ponahlala co a mala stresy- poznam moja pripava na stuzkovu bolo to iste.
od kulmy som mala popálený taký dobru kus krk viete si to predstaviť takých 8cm to bolo a hrozne to pálilo a ked som sa potila fakt neprijemné kučery boli skvelé vydržaly až do dalšieho dna ja som velmi spokojná len je to trošku od veci že mi vlasy trochu zvlhnú a hned je po kučerách
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
automatická samotočiaca rowenta (stojí cca 50 až 70 €-podla toho kde ju kupujes)