Rozhodujem sa nad kupou auta, moj favorit je Suzuki Swift mk3.
Uvazoval som aj nad VW polo,Skoda Fabia,Seat Ibiza.
U swifta bol vytknuty ten kufor.
Prevazne hladam benzinove 5Dv. auta.
Bože zase audiny,
hej kúp audi, a potom pol roka šetri na servis,
Ak máš stály dobrý príjem, že máš na servis drahšieho auta, kľudne choď aj do lepších značiek, napr. spomenuté Audi, alebo hocičo.
Ten swift, je podľa mňa úplne v pohode.
A na aké účely to budeš potrebovať? Ak hľadáš väšie auto tak napr. aj Mazda 3 je trochu väčšia, alebo Toyota Corolla,
poprípade Golf
Na predchádzajúci swift som počul len chválu..aj prvé ročníky boli nadpriemerne spoľahlivé. Ak ti nevadí malinký kufor (pozor- menší než je štandard u napr. fábie) tak do toho choď.
To auto aj po rokoch vyzerá sympaticky a jednoduchý benzíniak bez vrtuliek bude slúžiť spoľahlivo a za cca 6 litrov benzínu..dobrá voľba.
@thevanderdark jj vkuse bude tu audinu len opravovat, vkuse kazdy mesiac do toho drbne 1000e, odkial beriete tie predsudky , tak si raz za cas viac zaplati ked bude nieco potrebovat vymenit, ale je to trochu iny zazitok ako zo swifta
7,5 litra je mrte vela love na bazarovku takeho typu. To by som na tvojom mieste radsej dosporil na nove alebo sa pozrel napr na novu Daciu Sandero alebo novy Logan. Vyzeraju celkom podarene a zacinaju na tej cene a za 100e ci jak mas 5 rocnu zaruku. Ak bazarovku tak za taku cenu fakt kupis uz aj nejaky ten Golf, Leon popripade Octaviu.
@dconan ten tvoj ideálny výber "golf, leon, oktávia" má v sebe dva najkradnutejšie autá na slovensku. Ja by som sa bál nechať zánovného golfa vonku na sídlisku..ak ti ho neujebú celé, tak aspoň vyrvú svetlá, autorádio, riadiacu jednotku, whatever..
@stodvacinkar hej asi slovo najkradnutejsie bude mat vela spolocne so slovom najpredavanejsie. Ak je oktavka napredavanejsie auto na slovensku tak je velka sanca ze bude aj najviac kradnute nie? Idealne auto je podla teba nejaky Spyker ten na slovensku asi este nikomu neukradli ze ? Ale urcite rozumnejsie kupit auto na ktore je servis na kazdom rohu a vies ho opravit kvoli konkurencii za rozumne peniaze ako nieco s cim budes musiet chodit do draheho servisu.
@dconan efekt stáda..na slovensku tak populárny. Faktom zostáva, že golf alebo ochcáfka ti (zvlášť v žiadanej farbe- čierna, strieborná) zmizne z pred paneláku jedna radosť.
Ideálne sú práve japonské a kórejské autá- oproti nemeckým sa takmer vôbec nekradnú. A servis ti vybaví hocikto, dnes s jazdenkou do autorizáku jazdí len mumák.
@stodvacinkar kradnu sa vsetky auta hlavne ked clovek nedava bacha a nezrobi si ziadnu ochranu naviac alebo tak. prepocitaj si nejake pocet predanych / pocet ukradnutych a kludne mozes dojst k rovnakym percentam. Ked nechce zeby ti ukdarli tak kup fiat multipla
@dconan jasne, keď mu zmizne po dvoch týždňoch auto spred baráku, určite mu veľmi pomôže, že to je spôsobené "štatistickým skreslením" lebo oktávií a golfov sa predá najviac. O.o
Tieto slovenské stáda a ich sny. Jedno auto, jedna ríša, jeden vodca.
ja by som si za 7500 eur vzal niečo na plyn auto by som kúpil do 6500 a 1000-ku by som si odložil ak sa niečo vysomári inak no z tých čo si menoval asi Swift už len kôli tomu že všetky ostatné sú VW Group
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
hej kúp audi, a potom pol roka šetri na servis,
Ak máš stály dobrý príjem, že máš na servis drahšieho auta, kľudne choď aj do lepších značiek, napr. spomenuté Audi, alebo hocičo.
Ten swift, je podľa mňa úplne v pohode.
A na aké účely to budeš potrebovať? Ak hľadáš väšie auto tak napr. aj Mazda 3 je trochu väčšia, alebo Toyota Corolla,
poprípade Golf
To auto aj po rokoch vyzerá sympaticky a jednoduchý benzíniak bez vrtuliek bude slúžiť spoľahlivo a za cca 6 litrov benzínu..dobrá voľba.
Ideálne sú práve japonské a kórejské autá- oproti nemeckým sa takmer vôbec nekradnú. A servis ti vybaví hocikto, dnes s jazdenkou do autorizáku jazdí len mumák.
tie novsie rocniky ,taka 2011-2012
Tieto slovenské stáda a ich sny. Jedno auto, jedna ríša, jeden vodca.