Zdravím. Kedže som ešte v živote nekupoval auto tak by som potreboval poradiť čo robiť. Jedná sa o 20ročné auto z Prešova a ja som z KE. Ako postupovať, čo všetko musím ja a čo predávajúci vybaviť?
V prvom rade si zobrat niekoho skuseného najlepsie automechanika a nejakého klampiara prípadne lakernika...
Spisete zmluvu dostanes maly technicky poistky + prefoteny velky. Ty mu neháš prefotení občiansky podla ktorého auto nateba odhlási a ty si ho vo svojom okrese prihlásiš (66€)
@v3nty cize spisem KP-zmluvu. Od neho si mozem nechat maly technicky kedze tam meno nieje pisané + prefotený velký a ja mu dám prefotený OP. Po tom môžem isť kľudne s autom a jeho SPZ a malym technickym domov. On pojde s mojim prefotenym OP a velkým technickým odhlásiť auto. A ja ked pridem do KE tak mal by som ho ist niekde(Asi na Komenského) prihlásiť.
Predložím:
vaplnenú žiadosť, malý technický, ale chcú po mne aj velký technický so zápisom odhlásenia. Odkiaľ ho vezmem? Po odhlásení sa mám po neho zastaviť u predavajúceho alebo ako?
Dam tabuľky, 66€ a dostanem nové. Ak do 30 dní prihlásim tak nepotrebujem ani Kontrolu Originality.
No ale ako to je s PZP. On u svojej odhlási a ja kedy mam nahlásiť auto u Poistovni? Za odpoveď diki.
@2 áno, veľký technický nech ti predávajúci pošle poštou alebo si poňho skoč
a PZP musíš mať uzavreté už pred prihlásením, takže v ten deň alebo deň predtým
@3 Takze PZP mam mat urobene pred prihlasením ale inač ked on odhlási tak môžem na ňom tých 15 dní jazdit aj bez poistky či ešte platí ta stará alebo ako.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Spisete zmluvu dostanes maly technicky poistky + prefoteny velky. Ty mu neháš prefotení občiansky podla ktorého auto nateba odhlási a ty si ho vo svojom okrese prihlásiš (66€)
Toť celá veda...
Predložím:
vaplnenú žiadosť, malý technický, ale chcú po mne aj velký technický so zápisom odhlásenia. Odkiaľ ho vezmem? Po odhlásení sa mám po neho zastaviť u predavajúceho alebo ako?
Dam tabuľky, 66€ a dostanem nové. Ak do 30 dní prihlásim tak nepotrebujem ani Kontrolu Originality.
No ale ako to je s PZP. On u svojej odhlási a ja kedy mam nahlásiť auto u Poistovni? Za odpoveď diki.
a PZP musíš mať uzavreté už pred prihlásením, takže v ten deň alebo deň predtým
@olive Aha. Tak ďakujem ti za rady