Caute
Chcem sa opytat naco konkretne mam pozerat pri kupe auta?Ak mi vie niekto poradit ako zistim ak niekto stoci tachometer alebo ked bolo havarovane ale na vonok neposobi. Nemam stym skusenosti a idem kupovat svoje prve auto za kazdu radu budem rad.
Tachometre ti stoci hoc kto. Uz sa podla toho neda orientovat. Viac ti napovie výzor auta, hlavne zo spodu. Naco sa pozerat? Tak na motor ci ide hladko, ci drzi volobeh, ci nema problemy s vytacanim... Hlavne podvozok ci nikde nic neklepe, v akom stave su brzdy, vyfuk, ci nehnije niekde, vôla v rychlostnej pake, zaber spojky, svetla proste take veci na co pozeraju aj na STK.
Tak, kilometre buď na seka.sk alebo združenie-sova.eu (tuším, že je to tak), alebo cez ko.sk .
Na čo si dávať pozor? No, to je dosť individuálne, ako pri ktorom aute... Najlepšie zistíš, či nebolo havarované, že si dáš do ko.sk a tam je kolonka na to, či auto nebolo striekané a tak, alebo zober niekoho skúseného, čo má merač hrúbky laku, aj podľa toho to zistíš. Takže tak. Ak chceš ešte niečo poradiť, popýtať sa niečo, tak kľudne mi napíš správu.
Tak ho nekupuj sám ale daj 100 euro nejakému fachmanovi a nech ti to čo si chceš kúpiť preklepne, keď si nedokážeš naštudovať to, čoho je za tie roky popísané na mraky na internete.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
Na čo si dávať pozor? No, to je dosť individuálne, ako pri ktorom aute... Najlepšie zistíš, či nebolo havarované, že si dáš do ko.sk a tam je kolonka na to, či auto nebolo striekané a tak, alebo zober niekoho skúseného, čo má merač hrúbky laku, aj podľa toho to zistíš. Takže tak. Ak chceš ešte niečo poradiť, popýtať sa niečo, tak kľudne mi napíš správu.