potrebujem od vás pomoc, chcem sa opýtať, ak niekto, kto má trvalý pobyt v Rakúsku kúpi skúter (do 50ccm), dovezie ho na SK, vybaví si slovenské špz, koľko by následovne stálo prepísanie na moju osobu
neber yuki, malaguti, adamoto a podobné chobotiny, kúp si radšej osvedčenú kvalitu značiek, ktoré sa na trhu dajú sledovať desaťročia a o ktorých existuje milión recenzií a spokojných komentárov majiteľov, motorku ber na slovensku prihlásenú a nemáš takéto peripetie s prihlasovaním a odhlasovaním a ja neviem ešte čím
čínu si kúp ak to chceš brať ako hobby, hrabať sa v tom, naučiť sa to opravovať a podobne... ak chceš jazdiť viac jak 1000 kiometrov za sezónu a bez zavad tak by som čínu neodporúčal...
moja kentoya sa držala celkom dlho v poriadku ale teraz je to strašné fakt neviem čo s nou je... aj som mal časť rozobratú ale nič, takže to pojde do servisu
@frenkie477 Cina je v poriadku, ale nie to co exportuju na zapadny trh. Ak by si sa vedel dostat k niecomu co ostava vylucne pre lokalny trh, tak nemas problem.
Tu sa vo velkom jazdi na Taiwanskej znacke (kymco) a je to rovnako spolahlive ako Japonci + niekolkokrat lacnejsie.
Nepoznam tu znacku, ale je to jedno. Tu jazdia ako sialeni a maju kadejake polorozbite skutre. Len si zisti ci vies na SK zohnat nahradne diely. Ak ti ho spoluziacka lacno preda, tak urcite chod do toho...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
moja kentoya sa držala celkom dlho v poriadku ale teraz je to strašné fakt neviem čo s nou je... aj som mal časť rozobratú ale nič, takže to pojde do servisu
Tu sa vo velkom jazdi na Taiwanskej znacke (kymco) a je to rovnako spolahlive ako Japonci + niekolkokrat lacnejsie.
a co tento? tento mozem kupit od spoluziacky, kt. ho vyhrala a uz ho nechce, pretoze na nom spadla
» www.motoshopty.sk/skutre/43/0/3/j...