Ahojte ! Ma niekto skusenosť s bardejovskymi kupelami??? MAM tam ist tohto roku a hovorili ze je to tam hrozne takze sa bojim idem tam koli dychacim cestam vraj tam je nieco nove .. Ale tak bojim sa lebo vraj hrozne sestricky a mobil len na 2 hodiny mi da
Wtf co hysacis Kolko mas rokov? V tych detskych zariadeniach je to podla mna na pohlad desive a po vacsinu detstva som sa bala, ze ma tam poslu, ale ako dospely alebo dieta v sprievode rodica je to super, velmi rada tam chodievam.
Ja som chodievala ako dieťa do kúpeľov Čiž a nám tam brávali každý večer o pol ôsmej mobily, celú noc a celý deň sme ich nemohli mať a dali nám ich až o štvrtej poobede Keď som tam už šla druhý a ďalší krát, tak som si vždy brávala dva mobily, jeden falošný, ten som odovzdávala a druhý, ten pravý, som si nechávala
Bardejov to je presne to o com bol film hostel. To je tvrda realita, znasilnovanie, vrazdy, mucenie a este dalsie tak hrozne veci co si normalny clovek ani len predstavit nedokaze... To je Bardejov.
No bol som tam ale len v areály kúpeľov (rodičia tam boli) ... Vonku je tam pekné prostredie interiér neviem nebol som dnu a podľa mňa to bude závisieť od kúpeľného domu v ktorom budeš bývať
@eemmiikkaa ano bolo to tak v roku 2009 ale potom bola kauza kvoli tym telefonom a myslim ze ich uz davaju kazdy den na dve hodiny a neviem ci cez leto to nieje tak ze stale.. Ale odhliadnuc od toho je tam krasne a ano jedna sestricka (radsej ani prezyvku nebudem spominat) je neprijemna ale ostatne su skvele a myslim ze ona tam uz ani nepracuje alebo robi uz iba vo valentine.. Modli sa teda aby si bola v Lydii
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
A áno, to je naozaj veľmi hrozné, mať mobil len 2 hodiny denne